"MEMLEKETİMİZE HİZMET VE HER TÜRLÜ MÜCADELE İÇİN TALİBİZ"

OSMAN SAĞLAM; 'MEMLEKETİMİZE HİZMET VE HER TÜRLÜ MÜCADELE İÇİN BU KUTLU GÖREVE TALİBİZ'

OSMAN SAĞLAM;
“MEMLEKETİMİZE HİZMET VE HER TÜRLÜ MÜCADELE İÇİN BU KUTLU GÖREVE TALİBİZ”

Aslen Karaman’lı olan, Karaman’ın sorunlarına hakim ve önceki gün Bakanlar Kurulu Sekreterliği görevinden istifa ederek Milletvekiliğine talip olan Osman Sağlam, Aday Adaylığı başvurusunu resmen yaptı.
Ak Parti İl binasında bugünlerde aday adaylığı için başvurular hız kazanırken, tecrübeli Bürokrat Osman Sağlam İl Başkanı Mehmet Er’e Karaman Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuru dosyasını sundu.
“MEMLEKETİMİZE HİZMET VE HER TÜRLÜ MÜCADELE İÇİN TALİBİZ”
Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Osman Sağlam,
“Bugüne kadar Karamanımız ve ülkemizin sorunlarının çözümüne yönelik aktif çalışmalarımız oldu. Hep de olacak inşallah. Bu süreçte hizmet ağımızı genişletmek için bu kutlu yolda Milletvekili olarak daha da çok hizmet verebilmek için talip olduk.  
Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devam eden bu kutlu yürüyüşümüzü inşallah 2018 Haziran seçimleri sonrası Karaman ve ülkemiz olarak daha da perçinleyeceğiz. 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bu kutlu davaya güç katmak 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda onun yanında bu onurlu mücadelenin içinde bir nefer olmak için 24 Haziran milletvekilliği seçimlerinde partimiz AK Parti'den milletvekili aday adayıyım.
Bu kutlu davanın, onurlu yürüyüşün bir ferdi olarak bu yola çıktık. Aday Adayı arkadaşlarımıza da başarılar dilerim. Allah hepimizin yardımcısı olsun."dedi.
33 YILLIK DENEYİM
33 yıldır devletin çeşitli kademelerinde görev yapan aslen Damlapınar (Manyan) köyünden olan ve halen Bakanlar Kurulu Sekreterliği görevini yürüten hemşehrimiz Osman Sağlam’da bu süreçte Karaman’da sıkça adı konuşulan isimlerden biri oldu.
Bugüne kadar dönem dönem birçok seçimlerde boy gösteren ve 2011 yılında Karaman’dan   24. Dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Osman Sağlam, evli ve 4 çocuk babası.