MESUT SOYFİDAN;"ŞİMDİ HİZMET VAKTİ"

Ak Parti'de kuruluşundan bugüne önemli kademelerde görev alan ve Teşkilat nezdinde birçok alanda hizmet veren Mesut Soyfidan, partisinden Karaman Belediye Başkan Aday Adayı oldu.


Ak Parti İl Binasında düzenlenen Aday Adayı tanıtım toplantısına katılan Mesut Soyfidan;
“Tüm dava arkadaşlarım, hepiniz hoş geldiniz. 1981 Karman doğumluyum. İlk orta ve lise tahsilini Karaman’da tamamladım. Ön lisans eğitimimi muhasebe ve uygulama eğitimim uluslararası ticaret ve lojistik kamu yönetimi alanlarında lisans mezunuyum. 
1998 yılından bu yana da ticaretle uğraşmaktayım. 2010 -2014 yılları arasında Vergi Rekortmenleri arasında yer aldım. Askerliğimi Şırnak’ta yaptım. Üstün hizmet ve üstüm başarı belgesi sahibiyim. Teşkilatlara uzun yıllardan beri mahalle başkanlığı görevleri ile başladım. Gençlik Kolları, Merkez İlçe, İl Yönetimi, İl SKM Başkanlığı, İl Eğitimciliği ve son seçimlerde de Milletvekili Aday Adaylığında bulundum. Karaman’ın evladıyım, Karaman’da doğdum. Şimdi Karamanımıza hizmet vermek için Karaman Belediye Başkanlığına talibim. İnanıyorum ki teşkilat mensubu arkadaşlarımızla beraber, bu teşkilatın bütün tozunu yutmuş bir kardeşiniz olarak beni destekleyeğinizi ümit ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.”dedi.