VEYSEL GÖKTEKİN

Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adaylığına başvurular devam ediyor.

Memur Sen Karaman eski İl Temsilcilerinden, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Şube Müdürlüğü görevinden istifa eden Veysel Göktekin, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.
AK Parti Karaman İl Başkanlığına, Karaman Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yapan Göktekin;
“Rabbimin bu mesuliyetli vazifeyi "Yeni Türkiye" idealine en fazla hizmet edecek, yeni bir vizyona, buna yakışır ruha ve karakter yapısına sahip, kötülük ve kuşatmalar karşısında eğilmeyecek, bükülmeyecek, hiçbir bedele satın alınamayacak, davasına asla ihanet etmeyecek, şahsiyetli, liyakatli ve şecaatli memleket evlatlarına nasip etmesi niyazıyla, tüm dostlarımız ve halkımızın hayır dua ve desteklerini bekliyorum. Rabbim bizleri mukaddes davamıza ve aziz milletimize layık eylesin.”dedi.
VEYSEL GÖKTEKİN KİMDİR? 
1965 yılında Karaman merkeze bağlı Karacaören köyünde doğdu. İlk ve ortaöğrenimimi Karaman’da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. 1987-1990 tarihleri arasında Konya’da şeker imalatı üzerine ticaret yaptı. Körfez Krizi nedeniyle ticareti bıraktıktan sonra, daha önce fahri olarak yürüttüğü gazetecilik mesleğine 1990 yılından sonra profesyonel olarak devam etti. Konya Postası Bölge Gazetesinde 7 yıl boyunca muhabirlik, köşe yazarlığı ve temsilcilik yaptı. Bunlarla birlikte İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Gazetesinde muhabirlik, Karaman Hamle Gazetesinde genel yayın yönetmenliği yaptı. 1992-1993 öğretim yılında Karaman Merkez Burunoba köyü İlköğretim Okulunda  vekil öğretmenlik yaptıktan sonra 1994-1995 yıllarında yaklaşık iki yıl boyunca Karaman Sanayici ve İşadamları Derneğinin (KARSİAD) sekretaryasını yürüttü.
Gazetecilik yaptığı dönemlerde Mehmet Karagöz, Hasan Özünal ve Merhum Mehmet Armutlu’nun Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı dönemlerinde, Karaman Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kuruluna seçilerek çeşitli görevlerde bulundu. 1996 yılında  Karaman Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini ve Karaman’ı  tanıtıcı, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Kataloğu niteliğinde bir kitap hazırladı. 
 Kamudaki ilk memuriyetine 07 Şubat 1997 tarihinde Tekirdağ Sigorta İl Müdürlüğünde başladı. Tekirdağ, Konya, Karaman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüklerinde memur ve şef pozisyonlarında çalıştı. Tekirdağ’dan Karaman’a döndükten sonra 2002 yılında Karaman’da Memur-Sen ve Büro Memur-Sen’i kurdu.  
2002-2006 yılları arasında Memur-Sen İl Temsilciliği yaptı. Görev süresi içerisinde Karaman’da Memur Sen’i 11 iş kolunda kurdu ve kurumsallaştırdı.  Şubat 2010’da Şırnak Üniversitesine naklen atandı ve 2010-2017 yılları arasında Sosyal Bilimler Enstitü Sekreterliği, Şube Müdürlüğü ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekilliği ve Mühendislik Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Fakülte Sekreterliği yaptı. Şırnak Üniversitesinde yaklaşık 8 yıl görev yaptıktan sonra, 2017 yılında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine naklen atandı ve Şube Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve üç çocuk babası.