YAĞMURA RAĞMEN

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Karaman'da binlere seslendi.

Türkiye, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Karaman’da coşkulu bir kalabalık karşıladı.
YAĞMURA RAĞMEN
Seçim çalışmaları kapsamında Karaman’da düzenlenen miting Aktekke Kent Meydanına yapıldı.
Meydanı dolduran yaklaşık 8 bin kişi, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e coşkulu katılımı ile adeta sürpriz yaptı.
İyi Parti Karaman Teşkilatını da katılımları ile mutlu eden binlerce Karamanlı vatandaş, bir süre sağanak altında yağan yağmura rağmen alandan ayrılmadı. Sağanak yağış altında meydanı terk etmeyen vatandaş, Akşener’e de sevgi gösterisinde bulundu.
İSTİKLAL MARŞI OKUNDU”
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i bekleyen Karamanlı seçmen, Akşener eşliğinde mitinge İstiklal Marşını okuyarak başladı. Karaman’da İyi Parti’nin Milli Marşlı mitingi de meydanı dolduran vatandaşların bir kez daha takdirini kazandı.
“ANAMIN MEMLEKETİ”
Mitingi dolduran kalabalığı selamlayarak konuşmasına başlayan İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, annesinin de Karaman’lı olduğunu söyleyerek Aktekke Kent Meydanında “Anamın Memleketi Karaman. Sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyor hepinizi kucaklıyorum”dedi.
“CUMHURBAŞKANI MERAL AKŞENER”
Yağmura rağmen devam eden mitingde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e desteklerini sürdüren coşkulu kalabalık parti ve ayyıldızlı bayraklar eşliğinde “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” sloganı ile destek verdi.
Yağmur altında toplanan binlerce vatandaşa seslenen Akşener; “Yağmur altında beni beklediniz. Sizlerin hakkınızı nasıl öderim. Bu benim için bir vebal. Ama bu vebali Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağım.” diyerek coşkuyu artırdı.
Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Genel Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.
“BUNLAR PANİKTE”
Akşener; “Bakın dolar 4.80 olmuş. Büyük bir endişe var. Ekonominin alarm verdiği, sanayiciler de yeniden yapılandırmaya gitme endişesi taşıyor. Bırakın yatırım yapmayı, yatırımların geri çekildiği bir güne uyanıyoruz. Ekonominin patronu güvendir güven. Eğer siz ekonomiyi kendi gönlünüzün hoş edildiği bir şeye çevirirseniz ülkeyi batırırsınız.
Gencecik çocuklar, evlatlarımız işsizken, sizler 'Çoluk çocuğum keyif sürsün' diye saraya at padoku yaptırıyorsun. Yazıklar olsun. 
Karaman, elması, bulguru, bisküvi çikolata kek ve un fabrikaları ile bilinirken, yükselen dolardan etkilenmez mi. ? Bu da iç piyasada etkilerinin yanında işsizliğin artmasına neden olmaz mı. ?
Gencimiz, çiftçimiz, emeklimiz zor durumda. Biz iktidar olduktan sonra 5 yıl içerisinde ithal eden ülke olmaktan çıkacak, ihraç eden ülke haline geleceğiz. Çiftçi Türkiye’yi kendine yeter bir hale getirecek. Seçildiğimde tarlayla çiftçiyi barıştıracağız. İsrafı önleyeceğiz. Üniversite mezunu, lise mezunu gençlerimiz işsiz. İş  bulamıyor iş. Türkiye’de 4.5 milyon kredilerden mağdur olmuş vatandaşımız var. Takip altına alınmış hacizler kapıya dayanmış durumda. Hepsinin borçlarını sileceğiz. Çünkü Dayanışma Fonu kuracağız. 2018 bütçesinin yüzde 1’i bile bu fonu karşılar. Sarayda oturanların, bakanların, müsteşarların, eşlerinin ve çocuklarını makam araçlarından indireceğiz. Burası tarım kenti, pancar kenti. Pancar stratejik bir ürün. Kotayı da kaldıracağız. Şeker fabrikalarını geri alacağız. Yatırımcıya doğrudan fırsatlar sağlayacağız.
Öyle ağır yasalar çıkaracağım ki rüşvete eli uzananın eli ateşte yanacak. Haksız mal mülk edinenlerin eli yanacak. 
AKŞENER’E NEDEN “EYYT” DİYEMİYOR?”    
İş buluncaya kadar bütün gençlere vatandaşlık maaşı bağlayacağız. Sayın Erdoğan dünyaya “eyyt” diyor da bir tek şu gariban Meral Akşener’e “eyyt” demiyor. Niye demiyor biliyor musunuz? Çünkü “eyyt” derse vatandaşın gözü bize döner. 
YÜZÜNÜ GÜNEŞE DÖN KARAMAN”
“Yüzünü Güneşe Dön Karaman, güneş yandığında ampuller söner” diyerek konuşmasına son veren İyi Parti Genel Başkanı Akşener’e miting sonunda kadınlar eşarp, şal ve yazmalarını hediye etti. Kadınlar böylece gönülden destek verdiklerini Akşener’e gösterdi. Akşener “Anamın memleketi Karaman hoşşakal, Allah hepinizden razı olsun. Beni bağrınıza bastınız. Beni hiçbir yerde yalnız bırakmadınız. Sağlıcakla kalın.”diyerek sevgi gösterisi eşliğinde Karaman mitingini tamamladı.


    
    
 

Akşener