RAMAZAN BAYRAMI ARİFESİNDE ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Ramazan bayramı öncesinde asker ve polis şehitlikleri ziyaret edilerek vatan yolunda can veren aziz şehitlerimiz dualarla yâd edildi.

Asker ve polis şehitliğinde ayrı ayrı düzenlenen şehitlik ziyaret programı, Kur’an-ı Kerim okunması ve edilen duaların ardından şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakılmasıyla sona erdi.
 
Şehitlik ziyaretinin ardından Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek iş kazası sonucu vefat eden itfaiye eri Mehmet Kumlu için Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve itfaiye personeline taziyede bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık, yaşanan üzücü hadise nedeniyle başsağlığı dileklerinde bulunduğu ziyarette merhum itfaiye eri Mehmet Kumlu’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına da sabırlar diledi.
 
12 Mayıs 2021 Çarşamba Perşembe günü asker ve polis şehitliğinde düzenlenen ziyaret programına; Vali Mehmet Alpaslan Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ile kurum müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. 









karaman haber karaman imsak karamanoğulları karaman gündem karaman hava durumu