RECEP SERTÇELİK, ÇARŞI ESNAFIYLA BULUŞTU: "KARAMAN'I BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ"

Karaman Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Recep SERTÇELİK, seçim çalışmalarını sürdürmek amacıyla Belediye İşhanı çevresi, sarraflar ve ayakkabıcılar çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

Sıcak diyalogların yaşandığı ziyaretlerde, esnaf ve alışveriş yapmaya çalışan vatandaşlar, Sertçelik'e "hayırlı olsun" temennisinde bulunarak, sorunlarını ve beklentilerini ilettiler.

Recep SERTÇELİK, Karaman'ın ve esnafın sorunlarını yakından bildiklerini belirterek, çözüm yolunun Karaman halkıyla birlikte hareket etmekten geçtiğini vurguladı. Esnafın günlük yaşantısına dair sorunları dinleyen Sertçelik, çözüm önerileriyle ilgili esnaflarla görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlere, Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Recai EVCEN, Merkez İlçe Başkanı Mustafa MUT, Kadın Kolları Başkanı Ülkü KELEŞ, Belediye Meclisi Adayları, İl Genel Meclisi Adayları ve partililer de katıldı. Toplantılar, Karaman'da birlik ve beraberlik içerisinde çözüm odaklı çalışmalara vurgu yaparak, Recep SERTÇELİK'in liderliğinde Karaman'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek amacıyla devam etti.







karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajans