RECEP SERTÇELİK'E SANAYİ ESNAFININ YOĞUN İLGİ

Karaman Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Recep SERTÇELİK, 15 yıl boyunca Mesleki (Çıraklık) Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürüterek sanayi esnafıyla yakın ilişkiler kurmuş bir isim olarak dikkat çekiyor.

SERTÇELİK, seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret ederek onların sorunlarını dinliyor ve desteklerini almaya devam ediyor.

Sanayi esnafının yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde, Recep SERTÇELİK'in sanayi kökenli bir isim olarak tanınması ve Mesleki (Çıraklık) Eğitim Merkezi Müdürlüğü sürecinde esnafın yetişme sürecine katkı sağlamış olması ön plana çıkıyor. Ziyaretler sırasında esnaf ve ustalar, "Recep Hoca sanayiye geri döndü" yorumları yaparak adaylarını olumlu bir şekilde karşılıyor.

Recep SERTÇELİK, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, "Sanayideki birçok ustanın yetişme sürecinde Mesleki (Çıraklık) Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptım. İşyeri duvarlarında asılı olan Kalfalık ve Ustalık belgelerinde imzam var. Aranızda olmaktan mutluyum." ifadelerini kullanarak sanayi esnafıyla geçmişteki bağını vurguladı.

Sanayi esnafı da Recep SERTÇELİK'in Belediye Başkanı adayı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, parti farkı gözetmeksizin Recep Hoca'yı destekleyeceklerini belirtti. Esnaf, içinde bulundukları durumu ve beklentilerini SERTÇELİK'e ileterek, kendisine olan güvenlerini ifade ettiler.

Recep SERTÇELİK'in sanayi esnafından aldığı bu olumlu geri dönüşler, seçim çalışmalarını güçlendirmeye devam ediyor. Aday, sanayi esnafının beklentilerine ve sorunlarına çözüm odaklı yaklaşarak, Karaman Belediye Başkanlığı için seçim kampanyasını sürdürüyor.

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber ajans karaman haber kavga