RECEP SERTÇELİK, KARAMAN'DA GAZETECİLERLE BULUŞTU: CESUR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Karaman'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Sertçelik'in tanıtım programına CHP İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, İl yöneticileri ve gazeteciler katıldı. Program, samimi bir ortamda gerçekleşirken, gazetecilere yönelik yapılan etkinlikte Sertçelik, birleştirici ve kucaklayıcı bir yaklaşımla konuştu.

Evcen: "Cumhuriyet Halk Partisi Olarak Güçlü Bir Şekilde Hazırlandık"

Programın açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Evcen, yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, Sertçelik'in adaylığının kamuoyunda coşku ve övgüyle karşılandığını vurguladı. Evcen, 31 Mart 2024 seçimlerinde Karaman'da CHP'nin sosyal belediyeciliğini 25 yıl sonra tekrar hayata geçireceklerini ifade etti.

Sertçelik: "Göstermelik Aday Değilim, Cesurum"

Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik ise yaptığı konuşmada, kucaklayıcı bir yaklaşım benimseyeceklerini vurgulayarak, sosyal belediyecilik ve halkçı belediyecilik anlayışını ön plana çıkardı. Göstermelik bir aday olmadığını belirten Sertçelik, "Sadece CHP’lilerin değil, AK Parti’lilerin, MHP’lilerin de adayıyım. Cesur bir belediyecilik yapacağım. Halkın malını gasp etmeden, yıkılacak olanı yıkacağım, yapılacak olanı yapacağım" dedi.

Ongun Kapalı Bir Kutu: İnceleme Başlıyor

Sertçelik, Karaman belediyesi ile ilgili konulara da değinerek, Ongun'da neler olduğunu bilmediğini söyledi. Ongun'un kapalı bir kutu olduğunu belirten Sertçelik, ziyaret ederek orada çalışanlarla görüşmek istediğini dile getirdi. Ayrıca, "Orada bir üretim, bir fabrika varsa çalışanlar devam eder. Ortada bir üretim yoksa çıkarılır. Orada ne oluyor bilemiyorum, ziyaret edeceğim" dedi.

Programın ardından gazetecilerle uzun süre sohbet eden Sertçelik, güncel konuları değerlendirdi. Eski Karaman Belediye Başkanı Yaşar Evcen'in de katıldığı sohbet, samimi bir atmosferde geçti.

karaman haber karaman habercisi karaman haber kgrt karaman haber ajans karaman haber vefat edenler