RECEP SERTÇELİK SEÇİM OFİSİNİ AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karaman Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik, seçim çalışmalarını koordine etmek üzere Seçim Ofisini açtı. Ofis, 1. İstasyon Caddesi Halk Bankası bitişiğinde yer alıyor.

Açılışa coşkulu bir kalabalık katılırken, Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut, Ayrancı İlçe Başkanı Kemal Peker, Kazımkarabekir İlçe Başkanı Levent Koyuncu, 1989-1999 yılları arasında Karaman Belediye Başkanlığı yapan Yaşar Evcen, Ayrancı Belediye Başkanı Adayı Mehmet Nuri Özkan, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Adayı Hasibe Koçak, Akçaşehir Belediye Başkanı Adayı Soner Yeşildaş, Sudurağı Belediye Başkanı Adayı Aysel Durmaz gibi isimler katıldı.

Açılış konuşmasında İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, Recep Sertçelik'in öğretmenlik, yöneticilik ve iş insanlığı dönemlerinde kendini kanıtladığını ve seçimi kazanacağını vurguladı.

Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ise yaptığı konuşmada, CHP'nin demokratik yollardan gerçekleşen değişimle yeniden umut haline geldiğini belirterek, Recep Sertçelik'in güçlü bir aday olduğunu ve CHP örgütü ve halkın onun yanında yer almasıyla seçimi kazanacaklarına inandığını ifade etti.

Daha sonra söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik, şunları söyledi:

"Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, değerli Karamanlılar. Bizler, bu yolu sizlerle birlikte omuz omuza yürüyeceğimizi gerek adaylık açıklamamızda, gerekse bugün çok net görüyoruz. CHP'liler olarak Belediyeciliği çok iyi yaptığımızı; Eskişehir'de bozkırın ortasında bir cennet yaratan Yılmaz Büyükerşen, Ankara'da harikalar yaratan Mansur Yavaş, İstanbul'da bütün hortumları kesip, halkın parasını halka harcayan Ekrem İmamoğlu, Adana'da Zeydan Karalar, Mersin'de Vahap Seçer ve daha nice örneklerle gösterdik. İnşallah bu örneği Karaman'da da göstereceğiz."

Sertçelik, seçim kampanyasında rakiplerin Karaman'ın sorunlarını çözeceklerini söylediğini ancak 25 yıldır aynı partilere yetki verildiğini ve bu süreçte sorunların çözülmediğini belirterek, "Karaman Belediyesini yönetmeye ve Karaman'ın sorunlarını çözmeye o kadar hazırız ki çalışmalarımızı ve projelerimizi işinin ehli uzmanlarca hazırladık" dedi.

Sertçelik, "Bizler, çalmadan, çırpmadan, yandaşı kayırmadan, israf etmeden, Karaman'a öyle bir değer katacağız ki, Karaman'ı imarıyla, mimarisiyle sokaktaki insanıyla tüm dünyada tanınan bir kent yapacağız. Bunu yaparken kesinlikle insanımızı ayırmadan, ayrıştırmadan, kimseyi ötekileştirmeden yapacağız" ifadelerini kullandı.

Sertçelik, konuşmasını, "Hep birlikte tam yol ileri diyorum. 31 Mart sabahı hep birlikte sandıklarımıza sahip çıkacağız, insanların sandığa gitmesini, seçimin düzen içerisinde gerçekleştirilmesini sağlayacağız. 1 Nisan sabahı, şaka değil bir gerçek olacak; Karaman'da Cumhuriyet Halk Partili bir belediye yönetimi olacak" diyerek tamamladı.










karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber vefat edenler karaman haber - son dakika trafik kazası