Özel Karaman Tıp Merkezi Her Zaman Yanınızda

Karaman tıp merkezi ilk olarak 2007 yılında İç Hastalıkları ve Kardiyoloji ve Kardiyoloji Dal Merkezi branşları olarak hizmete başlamıştır. Bugün ise bünyesine; aşağıdaki branşları ekleyen Karaman tıp halen hizmet vermeye devam etmektedir.

Karaman tıp merkezi ilk olarak 2007 yılında İç Hastalıkları ve Kardiyoloji ve Kardiyoloji Dal Merkezi branşları olarak hizmete başlamıştır. Bugün ise bünyesine; aşağıdaki branşları ekleyen Karaman tıp halen hizmet vermeye devam etmektedir. Karaman tıp merkezi bünyesindeki branşlar şunlardır:

1- İç Hastalıkları bölümü,

 2- Kardiyoloji bölümü,

 3- Nöroloji bölümü,

 4- Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümü,

 5- Dermatoloji bölümü,

 6- Kadın Doğum bölümü,

 7- Göz Hastalıkları bölümü,

 8- Genel Cerrahi bölümü,

 9- Göğüs Hastalıkları bölümü,

 10- Psikiyatri bölümü

 11- Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü,

 12- Radyoloji bölümü,

 13- Diyetisyen bölümü,

 14- Kulak- Burun- Boğaz hastalıkları bölümü

 15- Cildiye bölümü,

 16- Ağız ve diş hastalıkları tedavisi,

 17- Dâhiliye,

 18- Ortopedi ve travmatoloji bölümü.

Karaman tıp merkezinden dilerseniz internet üzerinden online randevu alabilir ya da dilerseniz (0338) 212 88 33 veya (0338) 212 66 44 numaralı telefonları arayarak da randevu alımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tecrübeli doktorları ile hizmet veren hastane; hem sağlığınızı korumaya özen göstermekte hem de temizliği, düzeni ile ilgi görmektedir. Modern yapısı ile de dikkatleri üzerine çeken hastane de Open MR, Tomografi, Mamografi, CR ve Direkt Grafi cihazları bulunmakta ve bu çekimlerinizi bu hastaneden gerçekleştirebilmektesiniz. Ayrıca Görüntüleme merkezi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ve Güzellik merkezi de hastanenin ilgi gören bölümleri arasında yer almaktadır. Tıp merkezinin: SGK, Zilverenkruis gibi sigortaların yanında ve tüm Bankalar ile anlaşması bulunmaktadır.

Karaman tıp Merkezinin yeri: Tahsil Ünal Mahallesi Dr. Mehmet Armutlu Caddesi No: 4 / ( Denizbank Arkası - Kervansaray Yanı)

İletişim Numarası: 0214 77 71 - 0212 66 44 - 0214 82 32 Son olarak http://www.karamantipmerkezi.com internet sitesini ziyaret ederek tıp merkezinin vermiş olduğu hizmetleri yakından inceleme fırsatı bulabilirsiniz.

Karaman tıp