Sağlık Sektörü Çalışanlarına İndirimli Uçak Bileti Fırsatı !

Anadolujet ile Sağlık Bakanlığı işbirliği ile yürürlüğe geçirilen kampanyada 9 ile 14 Mart 2017 tarihleri arasında uçak bileti alan tüm sağlık sektörü çalışanları indirimli uçacak.

Anadolujet ile Sağlık Bakanlığı işbirliği ile yürürlüğe geçirilen kampanyada 9 ile 14 Mart 2017 tarihleri arasında uçak bileti alan tüm sağlık sektörü çalışanları, 9 Mart ile 21 Nisan 2017 tarihleri arasında yüzde 25 olarak indirimli bir şekilde seyahat edebilecek.

Anadolu jet ile Sağlık Bakanlığı tarafından 14 Mart günü Tıp Bayramı sebebiyle başlatılan kampanya ile 9 ve 14 Mart 2017 tarihleri arasında uçak bileti alan tüm sağlık sektörü çalışanları, 9 Mart ile 21 Nisan tarihleri arasında yüzde 25 indirimli olarak seyahat edebilme fırsatı yakalayacak.

Sağlık Bakanlığı’nın Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü ile Anadolujet şirketi 14 Mart günü Tıp Bayramı kapsamında ortaklaşa bir kampanyaya imza attılar.

Kampanya içeriğinde, "anadolujet.com"  internet adresi üzerinden 9 ile 14 Mart 2017 tarihleri arasında uçak bileti alan tüm sağlık sektörü çalışanları, 9 Mart ile 21 Nisan 2017 tarihleri arasında yüzde 25 olarak indirimli bir şekilde seyahat edebilecekler. Kampanya, Ercan Havalimanı da dahil olmak üzere, tüm Anadolu jet uçuş noktalarında geçerli olacak.

Kampanyadan faydalanmak isteyen tüm sağlık sektörü çalışanları, kullandıkları kurumsal e-mail adreslerine iletilmiş olan kampanya detaylarındaki, indirim ile ilgili kodları kullanabilecek ve ayrıca "anadolujet.com" internet adresinden biletlerini indirimli bir şekilde online satın alabilecekler. Aktarmalı uçuşlar kampanya dahilinde değildir.

indirimli uçak bileti