TED'de avantajlı kayıt için sayılı günler kaldı

Türk Eğitim Derneğinin 89 yıllık tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını Şanlıurfa'ya taşıyan TED Kolejinde erken kayıt avantajları sürüyor.Cumhuriyet değerlerine bağlı, bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler...

Türk Eğitim Derneğinin 89 yıllık tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını Şanlıurfa’ya taşıyan TED Kolejinde erken kayıt avantajları sürüyor.

Cumhuriyet değerlerine bağlı, bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirmek için çıktığı yolda hedefine emin adımlarla ilerleyen TED Kolejine 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için kabul edilecek okul öncesi, ilkokul ve ortaokul düzeyinde öğrenci kayıtları devam ediyor. 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf düzeylerinde eğitim görecek öğrencilerin Okula Kabul Sınavı sonucuna göre değerlendirilerek kayıt yaptırabildiği kolejde, okul öncesi, 1, 2 ve 3’üncü sınıfa aday olan öğrenciler ise, başvuru formu doldurma sıralarına göre PDR gözlemi ve görüşmeye davet ediliyor. Gözlem ve görüşme süreçlerinin sonuçları, aday öğrencilerin velilerine bir iş günü içerisinde bildiriliyor. Sınav ve görüşmeler sonrasında kayıt hakkı kazanan öğrenciler, TED Kolejinin erken kayıt avantajlarından da yararlanarak, önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için kayıtlarını yaptırabiliyor.

Kısa sürede en çok tercih edilen okul oldu

TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, 5 Mart 2017 Pazar günü, binin üzerinde adayın katılımıyla gerçekleştirilen Okula Kabul Sınavının ardından kayıtların hız kazandığını belirterek, “Aydınlık bir gelecek için bu yıl eğitim-öğretime başlayan okulumuz, fark oluşturan eğitim anlayışıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış, kısa sürede en fazla tercih edilen eğitim kurumu olmuştur. TED’li olmak isteyen öğrencilerimize ve yoğun ilgileri nedeniyle veli adaylarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Erken kayıt avantajlarının, öğrenciler için TED’li olmayı hayal olmaktan çıkardığını ifade eden Şamat, “Çocuklarının prestijli bir okulda iyi bir eğitim almasını isteyen tüm velilerimizi, bölgenin modern teknoloji ile donatılmış en büyük kampüsüne sahip TED Şanlıurfa Kolejine bekliyoruz” diye konuştu.