SARAY BİSKÜVİ "ÖNCE EĞİTİM" DİYOR

Saray Bisküvi, çalışanlarına yönelik verdiği kişisel, toplumsal gelişim ve kariyer yönetimi eğitimleriyle daha yetkin bireylerin gelişmesine yardımcı oluyor.

SARAY BİSKÜVİ “ÖNCE EĞİTİM” DİYOR

Bir markayı marka yapan en önemli unsurlardan birisi kuşkusuz müşterilerin o markayı algılama düzeyleri... Şirket içerisindeki tüm birimler,bu düzeyi geliştirmek için çalışırken; insan kaynaklarının bu noktada ayrı bir sorumluluğu bulunuyor.
Zira insan kaynakları, vereceği eğitimlerle sosyal çevreye de ulaşarak bir işletmenin marka yolculuğunda en büyük katkılardan bir tanesini sağlamayı amaç edinmeli.

Günümüz dünyasında toplumu ve bireyleri geliştirmenin markaların görevi olduğuna inanan Saray Bisküvi, çalışanlarına yönelik verdiği kişisel, toplumsal gelişim ve kariyer yönetimi eğitimleriyle daha yetkin bireylerin gelişmesine yardımcı oluyor. 
Saray Bisküvi İnsan Kaynakları Grup Müdürü Ahmet Koşkan da şirket olarak gerçekleştirdikleri eğitimleri, hayata geçirdikleri projeleri ve Saray Akademi’nin faaliyetlerini kaleme alarak Saray Bisküvi’nin İnsan Kaynakları yaklaşımını anlatıyor.
SARAY AKADEMİ İLE MARKA VE
KARİYER YOLCULUĞU

Bir markanın müşteriler tarafından algılanma düzeyi şüphesiz markayı marka yapan yolculuğun en önemli ölçüm kriteridir. Bu algılanma düzeyini geliştirmek bir işletme içerisindeki tüm bölümlerin sorumluluğundadır. Sadece pazarlama birimlerine bu işi bırakmak marka yolculuğu açısından yapılan en büyük eksikliklerden bir tanesidir. Eğitim bölümleri yalnızca içeride çalışan personellere eğitim vermemelidir. Aynı zamanda dışarıda bulunan sosyal çevreye de ulaşarak bir işletmenin marka yolculuğunda en büyük katkılardan bir tanesini sağlamayı amaç edinmelidir.

SARAY MARKASI TÜM TOPLUM İLE İÇ İÇE

Saray Akademi, 2019 planlamasında önemli yer tutan üniversitelere ve sosyal topluluklara eğitim verme hedefini Karaman, Konya, Karabük, Kocaeli ve Antalya’nın olduğu 5 ilde eğitim vererek gerçekleştirmeye devam ediyor. “Markan Kariyerin Olsun” başlığı ile devam eden Saray Akademi etkinlikleri, 2019 yılı başlangıcından bu zamana kadar binlerce kişiye ulaştı.

MARKALAR TOPLUMUN VE BİREYLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMALI

Toplumu ve bireyleri geliştirmek, gelişen ve globalleşen dünyada hepimizin görevidir. Markalar topluma sadece ürün ve hizmetleri ile ulaşmamalıdır. Aynı zamanda toplum gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler ile de ülke ekonomisini oluşturacak daha verimli ve daha yetkin toplum bireylerinin gelişmesine yardımcı olmalıdır.
Saray Bisküvi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerdeki eğitimlerde; öncelikle Saray Bisküvi markasının tanıtımı yapılıyor. Ardından ise kişisel, toplumsal gelişim ve kariyer yönetimi üzerine eğitim veriliyor. Yenilikçi olmak, planlama yapmak,  evre edinmek ve hayat boyu öğrenme üzerine içeriklerin temelini oluşturduğu “Markan Kariyerin Olsun” eğitimi, strateji
oluşturma ve doğru kariyer tavsiyeleri ile katılımcıların ilgisini çekiyor. Rekabetçi

SARAY BİSKÜVİ“ÖNCE EĞİTİM” DİYOR

Bir markayı marka yapan en önemli unsurlardan birisi kuşkusuz müşterilerin o
markayı algılama düzeyleri... Şirket içerisindeki tüm birimler, bu düzeyi geliştirmek
için çalışırken; insan kaynaklarının bu noktada ayrı bir sorumluluğu bulunuyor.
Zira insan kaynakları, vereceği eğitimlerle sosyal çevreye de ulaşarak bir işletmenin
marka yolculuğunda en büyük katkılardan bir tanesini sağlamayı amaç edinmeli.

GELECEK PLANLARI ÜZERİNE İNTERAKTİF ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Yoğun katılımın olduğu etkinliklerde kişilerin hayal dünyası ve gelecek planları üzerine interaktif çalışmalar yapılıyor. Ayrıca toplumun eğitim düzeyi, teknoloji
bilgisi, araştırma yeteneği, yabancı dil bilgisi gibi yetkinlikleri paylaşılarak katılımcıların farkındalık düzeyleri geliştiriliyor ve böylece kişisel ve toplumsal gelişime katkı sağlanıyor. Yapılan etkinliklerin bir diğer amacı ise Saray Bisküvi iş başvuru havuzuna katkı sağlamak. Böylece daha yetkin personellere ulaşmak için daha fazla veriye sahip olunuyor.

İÇ ANADOLU KARİYER FUARI

Cumhurbaşkanlığı tarafından Konya’da düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Konya, Niğde, Aksaray ve Karaman illerinden gelen katılımcılar fuar boyunca firma stantlarını ziyaret etti. Saray Akademi 25-26 Nisan tarihlerinde ki bu etkinlik çerçevesinde 2 kez firma tanıtımı ve kişisel markalaşma üzerine
eğitimler vererek fuara büyük katkı sağladı. 26 Nisan’da yapılan eğitim büyük ilgi
gördü ve yüzlerce kişinin katılımı ile sonuçlandı.
ÜNİVERSİTELİLERİN BULUŞMASINA BÜYÜK DESTEK
Kocaeli’nde 30 yakın üniversite öğrencisinin buluştuğu TİMOB 2019 etkinliği
birçok firmanın katkısı ile gerçekleşti. Saray Bisküvi markası ülkemizin geleceği
olan öğrencilere tam destek verdi. Etkinlikte Saray Bisküvi markasındaki kariyer
olanakları ve kişisel gelişim üzerine eğitimler ve seminerler düzenlendi.

KARAMAN’DA İLKİ GERÇEKLEŞEN İŞ
VE İSTİHDAM FUARI


Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ve İŞKUR tarafından ilki düzenlenen İş ve
İstihdam Fuarı’na Saray Bisküvi büyük katkı sağladı. Karaman’da üretim yapan firmaların
katıldığı fuarda, iş ve istihdam olanakları, Saray Bisküvi’de kariyer imkanları üzerine
katılımcılar ile bir araya gelindi. Saray Bisküvi standının açıldığı etkinlikte katılımcılar markamıza büyük ilgi gösterdi. Birçok eğitmen ve alanında uzman kişi tarafından düzenlenen seminerlere Saray Akademi de “Kariyer Yönetimi” başlığı altında katkı sağladı.