ŞARKILARI GÜNDEN GÜNE İLGİ GÖRÜYOR

Karamanlı müzik öğretmeni Ulvar Tanrıöver'in eşi pop sanatçısı Gülşah Tanrıöver'in 'O hain' adlı eseri ve şarkıları dijital müzik platformlarında günden güne ilgi görüyor.


Pop sanatçısı Gülşah Tanrıöver yaklaşık dokuz aylık aradan sonra Seyhan Müzik etiketiyle çıkardığı yeni şarkısı "O Hain" ile müzik kariyerine devam ediyor.

Aynı zamanda akademisyen olan ve müzik piyasasına “Vurur Aşkı” ardından Prodüktörlüğünü  Ulvar Tanrıöver’in yaptığı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan “Su Olsam Sensiz Akmam Ki” ile dinleyicilerin karşısına çıkan Gülşah Tanrıöver, “O Hain” adlı eseri ile youtube de 600 bin kez izlenmeye ulaştı. 

Aslen Karamanlı olan öğretmen Ahmet Ulvar Tanrıöver’in eşi Gülşah Tanrıöver yaklaşık bir yıl aradan sonra "Su Olsam Sensiz Akmam Ki" isimli yeni teklisini Seyhan Müzik etiketiyle çıkardı.

GÜLŞAH TANRIÖVER’DEN YENİ ŞARKI: ’’O HAİN’’

O Hain isimli şarkının söz ve müziği Gülşah Tanrıöver’e düzenlemesi ise Çağrı Kodamanoğlu’ na ait.

Yine içinde bulunduğumuz Covid-19 salgını, sosyal mesafe kuralları nedeni ile Gülşah Tanrıöver, klip çekimini yaşamını da sürdürdüğü Kayseri’de gerçekleştirdi. Albümün prodüktörlüğünü üstlenen A. Ulvar Tanrıöver aynı zamanda klibin yönetmenliğini de yaparak Kayseri’nin en güzide mekanlarından olan Talas ve Erciyes Dağı görüntülerine de klip içerisinde yer verdi.

Gülşah Tanrıöver ayrıca pandemi sürecinde 'sosyal mesafeli' klip izleyicilerden de tam not almıştı.

Söz & Müzik: Gülşah Tanrıöver
Yönetmen: A. Ulvar Tanrıöver
Düzenleme: Çağrı Kodamanoğlu     
Mix & Mastering: Utku Küçük
Ud: Yıldıran Güz
Klarnet: Aykut Sütoğlu
Acustic Gitar: Erdem Sökmen
Bass Gitar: Birkan Şener
Percussion: Cengiz Ercümer
Color: The Post Brothers

gülşah tanrıöver karaman kayseri müzik klip