SEBZE ÜRETİMİ ARTTI

Karamanlı çiftçi, son yıllarda sebze üretimine ağırlık verdi.

KARAMAN’DA SEBZE ÜRETİMİ ARTTI

Karamanlı çiftçi, son yıllarda sebze üretimine ağırlık verdi. İl genelinde binlerce dekar arazilerde sofralık biber ve salatalık başta olmak üzere sebze üretiminde artış yaşandı.

Üreticilerin hasat sezonunu yakından takip eden Karaman Ziraat Odası Başkanlığı da çiftçileri tarlalarında ziyaret etti. Yaklaşık 300 dekar alanda sofralık sebze ekimi yapan Abdurrahman Ünal’a ait yaklaşık 80 dekar sofralık biberin hasadı yapılırken Ziraat Odası Başkan ve yönetimi de üreticileri ziyaret ederek hasada katıldı.

Üreticiler bu yıl ürün kalitesinden ve satışlardan oldukça memnun olduğu öğrenilirken, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, 

“Her koşulda üretime devam eden çiftçilerimiz için şu an çalışmaların karşılığını alma zamanıdır. Ziraat Odası olarak her zaman ve her koşulda üretime devam eden çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Üreticimize bol kazançlı bereketli hasatlar diliyorum.”dedi.

Karaman Ziraat Odası Başkanlığı yine bölgede üreticilerle buluşmaya devam ediyor. 
Karaman’da çiftçiler, tarımsal üretim için çalışmalar yapılırken, tarlalarda ve bahçelerinde mesai hızla sürüyor. Ziraat Odası son olarak da merkeze bağlı Çiğdemli köyünde üreticileri ziyaret etti.