ŞEHRİMİZDE KORONAVİRÜS DENETİMİNİ YAPTIK

Gümüşhane'de İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ve Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından koronavirüs tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi.

İl merkezi ve ilçelerde eş zamanlı gerçekleştirilen denetim çalışmasına oda başkanları, ilgili kurum amirleri ve çok sayıda güvenlik görevlisinden oluşan denetim ekibi eşlik etti.

Vali Taşbilek ve Başkan Çimen’in yönetiminde şehrin en işlek caddeleri olan Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet caddesinin bir kısmında gerçekleştirilen denetim faaliyetinde başta marketler, lokantalar, fırınlar, berberler, pastaneler, parklar, ulusal marketler gibi vatandaşların sıklıkla bulunduğu mekanlar olmak üzere tüm iş kollarına ait işletmeler denetlendi.

Kurallara uyan işletmelerin sahiplerine vatandaşların sağlığına önem verdikleri ve örnek oldukları için teşekkür eden Vali Taşbilek ve Başkan Çimen, gördükleri eksikleri tek tek not ettirerek denetimlerin devamlı yapılması için ilgililere talimat verildi.

Denetimler sırasında kentin renkli simalarından Hamdi Koyun’un maske takmadığını gören Vali Taşbilek ve Başkan Çimen’in Hamdi’ye maske taktırması renkli görüntüler oluşturdu.