ŞENOL ERKAN'DAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

Karaman Polinom Eğitim Kurumları Ortaklarından Şenol Erkan'dan Yeni Yıl Kutlama Mesajında

"Sevgili Karaman Polinom Ailesi ve Değerli Karamanlılar,

Bu özel günde, yeni bir yılın eşiğinde sizlere duygularımı en içten şekilde iletmek istiyorum. 2023 yılı, bizlere pek çok anı bıraktı; sevinçlerimizle gülümsediğimiz anlar kadar, zorlukları aşarken birbirimize daha çok kenetlendiğimiz zamanlar da yaşadık.

Yeni yılın kapıda olduğu bu günlerde, içinde bulunduğumuz coğrafyada ve dünya genelinde umut dolu bir atmosfer oluşturmak istiyorum. 2023, yaşadığımız olaylarla bizi güçlendirdi, öğretti ve büyüttü. Ancak önemli olan, bu deneyimleri birlikte paylaşarak, birbirimize olan güvenimizi pekiştirmemizdir.

Yeni yılın tüm insanlığa; güleceği, mutlu olacağı, sağlıklı, başarılı ve huzurlu günleri getirmesini yürekten diliyorum. Fitnenin, savaşın, kötülüğün ve mutsuzluğun bütün insanlardan uzak duracağı, sevgi ve saygının her kalbi sardığı bir yıl olması en içten dileğimdir.

Karaman Polinom Eğitim Kurumları olarak, sizlerle birlikte geçirdiğimiz bu yılın ardından daha da güçlenmiş olarak yeni bir yıla giriyoruz. Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte nice başarıları paylaşacağımız bir yıl olmasını umuyorum.

Sizlere ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl geçirmenizi diler, 2024'ün hepimize güzellikler getirmesini temenni ederim.

Sevgi ve saygılarımla,

Şenol Erkan
Karaman Polinom Eğitim Kurumları Ortaklarından

karaman haber karaman habercisi karaman haber ajansı karaman haber gündem karaman haber larende