SERTÇELİK, ANKARA'DA ADAY TANITIM VE SEÇİM BİLDİRGESİ TOPLANTISINA KATILDI

Ankara'da gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Aday Tanıtım ve Seçim Bildirgesi toplantısında, Karaman Belediye Başkan Adayı Recep SERTÇELİK de yerini aldı. Ankara Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlik, CHP'nin tüm Türkiye'deki belediye başkanı adaylarını tanıtmak amacıyla gerçekleşti ve coşkulu bir atmosfere sahne oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür ÖZEL'in konuşmasının ardından seçim bildirgesinin açıklanmasıyla başlayan etkinlikte, alfabetik sıraya göre illerin adayları tanıtıldı. Toplantıya Recep SERTÇELİK'in yanı sıra Karaman CHP İl Başkanı Ahmet Recai EVCEN, Merkez İlçe Başkanı Mustafa MUT ve diğer belediye başkan adayları da katılım gösterdi.

Etkinliğe Ermenek Belediye Başkan Adayı Mustafa BOZCU, Ayrancı Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri ÖZKAN, Kazımkarabekir Belediye Başkan Adayı Hasibe KOÇAK, Sarıveliler Belediye Başkan Adayı Muhittin TÜRKKAN, Başyayla Belediye Başkan Adayı Mehmet DURAN, Güneyyurt Belediye Başkan Adayı İsa ÖNER, Kazancı Belediye Başkan Adayı Haydar ÇALIŞKAN, Göktepe Belediye Başkan Adayı Mustafa DOĞAN, Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Soner YEŞİLDAŞ ve Sudurağı Belediye Başkan Adayı Aysel DURMAZ gibi birçok isim katılım sağladı.

SERTÇELİK, toplantıda Karaman için öncelikli hedeflerini ve projelerini sunarak, seçmenlerin dikkatini çekti. Bu etkinlik, CHP'nin yerel seçim kampanyası kapsamında adaylarını tanıtmak ve seçim bildirgesini kamuoyuyla paylaşmak adına önemli bir adım olarak kaydedildi.









karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajansı