SERTÇELİK, KARAMAN'DA RESMİ KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karaman Belediye Başkanı Adayı Recep SERTÇELİK, seçim çalışmaları kapsamında Karaman'daki çeşitli resmi kurumları ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde SERTÇELİK, kurum yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

SERTÇELİK'in ziyaret ettiği kurumlar arasında 1 Nolu Sağlık Ocağı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Şube Müdürlüğü, Karaman Ovası Sulama Birliği Başkanlığı ve Meteoroloji Müdürlüğü yer aldı. Ziyaretlerin ardından SERTÇELİK, kurum yöneticilerine ve çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Recep SERTÇELİK, "Kurumlarımızda bizlere gösterilen sıcak ilgiden dolayı kurum yöneticilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Karaman halkının beklentilerini daha yakından anlamak ve çözüm önerilerimizi paylaşmak adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimiz sürecek, halkımızın sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyaretlere CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai EVCEN, Merkez İlçe Başkanı Mustafa MUT, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililerin de katıldığı belirtildi. SERTÇELİK'in seçim çalışmaları, ilerleyen günlerde Karaman genelinde devam edecek.

karaman haber karaman habercisi karaman haber vefat edenler karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajans