Sevgiliye Hediye Alırken Klişelerin Dışına Çıkın!

Çocukluğumuzdan bu yana izlediğimiz filmlerde ve şarkıların video kliplerde o kadar çok peluş ayıcık, kırmızı güller ve balonlar gördük ki artık sevgiliye hediye dendiğinde pek çoğumuzun aklına bunlardan başka bir şey gelmiyor.

Fakat gerçek hayatta partnerinize bu hediyeleri vermek ilişkinin gidişatını kötü etkileyebilir. 

Aslında hepimiz klişe hediyeler konusunda oldukça donanımlıyız. Anneler Günü’nde mutfak robotunun, Sevgililer Günü’nde peluş ayıcığın eline tutuşturulmuş kakaolu fındık kreması kavanozunun ne kadar kötü bir fikir olduğunun farkındayız. Fakat büyük beklentilerle başladığımız hediye alma serüveni istediğimiz gibi gitmeyince ve vaktimiz de daraldıkça bu klişe hediyeler gözümüze daha “sevilebilir” gelmeye başlıyor. 

Tam da bu noktada insanlara kolayca hediye seçme imkanı sunan Muhiku devreye giriyor. Sevgiliye hediye koleksiyonunda birbirinizin en yakın arkadaşı olmanızı sağlayacak deneyimlere yer veren şirket, çok kısa sürede mükemmel hediyeyi seçmenize yardımcı oluyor.

Hayatımıza renk katan bir sevgilimizin olması harika bir şey olsa da hediye seçimi zorlayıcı yan etkilerden biri. İlişki çok yeniyse birbirimizi yeterince tanımamış olmanın verdiği tecrübesizlik elimizi ayağımıza dolarken uzun yıllardır süren ilişkilerde de artık alınacak yeni bir şey bulmak zorlayıcı olabiliyor. Her ikisi için de küçük püf noktaları vererek işinizi kolaylaştırabiliriz. 

Henüz bir ilişkinin başındaysanız ve karşınızdaki kişi hakkında çok derin bilgiye sahip değilseniz güvenli oynamanızı tavsiye ederiz. Büyük paralar harcamadan ona hitap edecek bir hediye kutusu seçebilir ya da hazırlayabilirsiniz. Örneğin içerisinde okyanus kokusuna sahip aromatik mum, bir paket çikolata, şık bir kupa, kuru çiçek buketi ve mandala boyama kitabı bulunan bir kutu hem uygun fiyatlı hem de güvenli bir set olacaktır. Böyle bir hediye kutusunu Muhiku’da saniyeler içinde hazırlayıp siparişinizi verebilirsiniz. 

Uzun yıllardır süren bir ilişkiniz varsa ve artık onun ihtiyaçlarının dışına çıkarak daha özel bir tercih yapmak istiyorsanız ona özel bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz. 3. nesil kahve kültürünü kendine yakın buluyorsa leziz bir filtre kahve, tarzını yansıtan bir kupa, kişisel bakım rutinlerine keyif katacak el yapımı sabun, aromaterapi mumu, hoşlanacağı türde bir kitap ve fular seçerek onu çok mutlu edecek bir kutu hazırlayabilirsiniz. 

Hediye Kutusu Fikrinin Çok Sevilmesinin 5 Nedeni

Yenilikçi hediye denince çoğumuzun aklına içerisinde çeşit çeşit ürün bulunan hediye kutuları geliyor. Son yıllarda giderek popülerleşen bu fikrin yayılmasının arkasında tabii ki pek çok sebep var. 


 

    Belirli bir konsept içinde anlam yaratabilirsiniz: Hediyenizin bahanesi her ne ise ona uygun konseptte bir kutu hazırlayabilirsiniz. Örneğin terfi hediyesiyse kutunuzun içerisine şık bir planlayıcı, kalem, kahve kupası, masasında bakabileceği bir sukulent ekleyerek anlamlı bir hediye armağan edebilirsiniz. 

    Bütçenizi doğru kullanmanızı sağlar: Tabii ki kendi imkanlarınızla bir hediye kutusu hazırlamaya kaldığınızda bu hem çok zahmetli hem de çok masraflı olacaktır çünkü sadece kutunun kendisi, hediye not kartı ve kutunun içerisindeki dolgu malzemesi bile dışarıda oldukça pahalı. Fakat Muhiku’nun hediye kutusu seçenekleri hem çok işlevsel hem de çok uygun fiyatlı. İçerisinde pek çok ürünün yer aldığı kutuları makul fiyatlara alarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

    Onu tanıdığınızı ve zevklerine değer verdiğinizi gösterir: Hediye kutuları içerisinde birden fazla ürün olduğundan karşınızdaki kişi için özendiğinizi ve çaba harcadığınızı gösterir. Her bir parça özenle seçildiği için de onun zevklerine hakim olduğunuzu ve desteklediğinizi gösterecek en güzel yoldur. 

    Birlikten kuvvet doğar: Bazen tek başına anlamsız kalacak bir hediyelik başka ürünlerle bir araya geldiğinde harika bir armağana dönüşebilir. Örneğin kahve seven bir arkadaşınıza bir paket filtre kahve aldığınızda pek etkileyici bir sürpriz olmayabilir. Fakat içerisinde kupa, bardak altlığı ve French press eklediğinizde anlamlı hale gelecektir. 

    Doğrudan kapısına yollayabilirsiniz: İçerisinde bulunduğumuz dönemde maalesef her istediğimizde sevdiklerimizle bir araya gelemiyoruz. Yine de Muhiku’nun hediye kutularından dilediğinizi seçip sevdiklerinizin kapısına kadar gönderebilirsiniz. Üstelik hediyeniz oldukça şık bir kutunun içerisinde hediye notunuzla birlikte gidecek!

Muhiku’yla Hediyeniz Zamanın Ötesine Geçsin

2018 yılında insanların kendilerine vakit ayırarak daha mutlu olmasını sağlamak üzere kurulan Muhiku, bugüne kadar yüz binlerce insana ulaştı. Deneyim odaklı hediyelerle akılda kalıcı ve gelenekselleşmiş sıkıcı hediyelerden uzak seçenekler sunan ekip, ismini hediye dünyasında giderek daha fazla duyuruyor. 

Hediyenin bir eşyadan fazlası olduğuna inanan Muhiku ekibi, kutularında dünyanın farklı ülkelerinden çaylar ve kahvelere, artisan çikolatalara, uzun süreler boyunca sapasağlam kalacak kuru çiçek buketlerine, üzerimizdeki stresi atmamıza yardımcı olacak aromaterapi mumlarına, deneyim kitlerine ve daha pek çok işlevsel ürüne ev sahipliği yapıyor. Hazır hediye kutularının dışında kendi hediye kutunuzu yapmanıza da imkan sunan şirket ürün yelpazesini de her geçen gün daha da genişletiyor. 

Muhiku, tüm bu deneyim odaklı hediye kutularını İstanbul’da hafta içleri özel kuryeyle aynı gün teslimat, tüm Türkiye’ye kargo hizmetiyle sunuyor. Üstelik özel kurye de olsa kargo da olsa 69 TL ve üzeri siparişleriniz için gönderim ücreti ödemiyorsunuz. Sizi eskiden belki de strese sokan hediye alışverişini artık çok hızlı ve keyifli bir şekilde Muhiku üzerinden yaparak hem vakitten hem de nakitten tasarruf edebilirsiniz. 

Muhiku’nunİnternet sitesi: https://muhiku.com/