Hüda-Par'dan AK Parti'ye ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili ve beraberindeki partililer, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.Ziyaret sırasında HÜDA-PAR heyetinde partinin İl Başkanı Behçet Sevgili'nin yanı sıra başkan yardımcıları...

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili ve beraberindeki partililer, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında HÜDA-PAR heyetinde partinin İl Başkanı Behçet Sevgili’nin yanı sıra başkan yardımcıları Mehmet Tetik ve Mehmet Özmen de hazır bulundu. Siirt AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci’nin hazır bulunduğu ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu. HÜDA-PAR Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili’ye yeni görevinde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, HÜDA- PAR’ın güzel çalışmalarla halka ve bölgeye iyi hizmetler sunacağına inandıklarını söyledi. Çalapkulu, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi ve 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda kendilerine destek veren HÜDA-PAR’a teşekkür de etti.