İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı İlimizi Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı ve beraberindeki heyet İçişleri Bakanlığınca uygulamaya konulan İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) projesi kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimizi ziyaret etti.

Helikopterle 23. Piyade Tümen Komutanlığına gelen Bakan yardımcısı İsmail Çataklı ve beraberindeki heyeti, Valimiz Mehmet Aktaş karşıladı.

        Daha sonra Bakan Yardımcısı Çataklı, Valiliğimizi ziyaret etti. Valilik girişinde Vali yardımcıları ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Çataklı’ya öğrenciler çiçek takdim etti.
 
        Valilik ziyaretinde Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu.

        “İçişleri Bakanlığı olarak, kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı, verimli ve ekonomik bir şekilde sunulması, yönetimde katılımın sağlanması, bürokratik süreç ve işlemlerin azaltılarak, vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması temel hedefimizdir.

        Bu hedef doğrultusunda; Sayın Bakanımızın talimatları ile İçişleri Bakanlığı izleme ve değerlendirme sistemi projesinin uygulanmasına başlanmıştır.  Vatandaş odaklı hizmet anlayışının bakanlığımız taşra birimlerinin hizmet kapasitelerini ölçme, merkez ve taşra birimleri arasındaki iletişimi geliştirmek, sahadaki görüş ve önerileri doğru şekilde merkeze iletmek, Valiliklerimizdeki iyi uygulama örneklerini paylaşmak üzere İZDES projesini başlattık.” dedi.

        İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı açıklamalarının devamında İZDES hakkında bilgi verdi.
        
        Daha sonra Valilik Makamına geçildi. Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve Vali Mehmet Aktaş bir süre görüştü.
        
        Görüşmenin ardından Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve beraberindeki heyet Valilik Toplantı Salonunda, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri (STK), muhtarlar, okul aile birliği ve dernek başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.
        
        Toplantının ardından İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve beraberindeki heyet Şehit ailelerini ziyaret etti.
 
        Daha sonra 23. Piyade Tümen Komutanlığına geçildi. Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı burada Şeref Defterini imzaladı ve askerlerle görüştü.
        
        Sanat Sokağında esnafı da ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı TOKİ’lerde incelemelerde bulunmasının ardından karayolu ile Cizre ilçemize geçti.

Cizre ilçemizde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin akabinde İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı ve beraberindeki heyet ilimizden ayrıldı.