Sayın Valimiz Mehmet AKTAŞ'tan Yılbaşı Ziyaretleri

Şırnak Valisi Sayın Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Jandarma Komando Tugay Komutanı Alper Sır, Şırnak Belediye Başkan V. Turan Bedirhanoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile birlikte Şırnak Devlet hastanesini ziyaret ederek doktor, hemşire, polis ve hastaların yeni yılını kutladı.

Hastaları yataklarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali AKTAŞ Allah'tan şifa dilediği hastaların yeni yılını kutlayıp; sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Ayrıca hasta çocuklara ve hasta yakını olan çocuklara da oyuncak hediye etti.  Vali Aktaş’ı, hastanede Başhekim Vekili Uzman Dr. Yakup Uslu ve hastane personeli karşıladı. Hastanedeki son durum hakkında Başhekim vekili Yakup Uslu’dan bilgi alan  Vali Aktaş, acilde görevli doktor, hemşire hasta ve görevli polislerin yeni yılını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
 
           Hastane ziyaretinden sonra Şırnak itfaiyesine giden Vali Aktaş, burada nöbet tutan itfaiye erlerinin yeni yıllarını kutlayarak yaptıkları kutsal mesleğin önemini iletti. Çay eşliğinde sohbet ettikten sonra beraberindeki heyet ile birlikte Şırnak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uludere polis noktasına görev yapan polislerimizi ziyaret ederek yeni yılın tüm emniyet personellerimize sağlık mutluluk ve başarı getirmesini diledi.  Polislerle sohbet eden Vali Aktaş her hangi bir ihtiyaçlarının eksik ve isteklerinin olup olmadığını sorduktan sonra her biriyle ayrı ayrı selamlaşarak ayrıldı.
         Daha sonra Çakırsöğüt Tugay Komutanlığına bağlı Namaz Dağı üs bölgesine geçen Vali Aktaş, burada nöbet tutan Mehmetçiklerle ile yeni yılı karşıladı.  Üst bölgesinde nöbet tutan askerlerle yakından ilgilenen Vali Aktaş, mevzileri teker teker dolaşarak askerlerimizin yeni yılını kutladı. Kötü hava koşullarında mesleğini icra eden Mehmetçiklerin yapmış olduğu bu kutsal görevin ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Vali Aktaş vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için güvenlik güçlerimizin ve askerlerimizin en zor şartlarda bile fedakâr bir şekilde görev yaptığını ve millet olarak onlara minnettar olduğumuzu belirtti. Burada gazetecilere de açıklamalarda bulunan Vali Aktaş, yeni yılı güvenlik güçlerini ziyaret ederek, geçirdiklerini ifade ettikten sonra gazetecilerin ve orada bulunan tüm personelin yeni yılını kutlayarak ziyaretini tamamladı.