SİYASET İDDİA ORTAYA KOYMAKTIR

AK Parti'nin Karaman Belediye Başkan adayını açıklama sürecine yaklaşılırken, Hüseyin Alanlı, hemşehrilerinden gördüğü teveccüh için teşekkürlerini iletti. Belediyeciliği hizmet ve eser odaklı bir misyon olarak gören Alanlı, Karaman'ı daha fazla hizmetle buluşturmayı hedefliyor.

 

Belediyecilikte iddialı bir çizgi çizen Alanlı, Karaman'ı büyükşehirlerle yarışır bir seviyede hizmet ve eser siyasetiyle buluşturacaklarını belirtti. "Siyaset iddia ortaya koymaktır" diyen Alanlı, Karaman'ı hak ettiği noktaya taşıma vizyonunu ön plana çıkardı.

Alanlı'nın ifadelerine göre, Karaman'ın iklimini oluşturmak ve şehre hak ettiği değeri kazandırmak için bütün paydaşlarla iş birliği yapılacak. İlçe ve belde belediyelerine liderlik ederek plan, proje ve kaynak konusunda yardımcı olacakları bir iklim oluşturmayı hedefliyorlar.

"Yeniden büyük Karaman diyoruz" ifadesini kullanan Alanlı, şehrin ekonomisine, turizmine ve sanatına yatırım yapacaklarını, sosyal belediyeciliği öne çıkaracaklarını vurguladı. Çocuklardan gençlere, engellilere ve büyüklere kadar her kesime yönelik hizmetleri önceliklendireceklerini belirten Alanlı, Karaman'ı kucaklayan bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini ifade etti.

Alanlı, gerçek belediyecilik yapacaklarını vurgulayarak, Ankara ile sıkı bir iş birliği içinde olacaklarını ve büyük projeleri Karaman'a kazandıracaklarını sözlerine ekledi. Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanları Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, daha güçlü bir şekilde büyük Karaman için hazır olduklarını ifade etti.

karaman haber karaman habercisi karaman haber ajansı karaman haber gündem karaman haber larende