SOM AMBALAJ GLOBAL PAZARDA POPÜLARİTESİNİ ARTIRIYOR

AMBALAJ sektörü deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Karaman'ın güçlü kuruluşlarından SOM Ambalaj firması yeni yıla büyük yatırımlarla girdi.

SOM AMBALAJ GLOBAL PAZARDA POPÜLARİTESİNİ ARTIRIYOR

FİRMADAN BÖLGEDE DEVASAL YATIRIM


Bugün 19. yılına giren Som Ambalaj firması, makine parkurunu büyük bir yatırımla büyüterek kaliteli üretim hatlarını daha da büyütüyor.

Temelinde disiplin ve müşteri memnuiyetini esas alan firma, hedeflerine başarılarla koşuyor.

Yıldan yıla sürekli büyüyerek gelişen firmanın başarılı mimarı işadamı Osman Ateş, firmaya kazandırdığı 2 milyon Euro'luk yatırımla Rotogravür Baskı Makinesi ile global pazarda kalitesine kalite katarak boy gösterecek.

Almanların dünya markası ünlü firması “Wındmöler Hölscher” Baskı Makinesi parkurunu kuran Som Ambalaj, son yıllarda Ar-Ge çalışmaları ile de dikkat çekiyor.

Tüketici tercihlerindeki değişim, yeni teknolojilerdeki atılımlar ve perakende sektöründeki yükseliş, rotogravür baskı makinesi pazarını olumlu etkiliyor.

Arz talep analizi yaparak üretim kapasitesini ve endüstri hacmini kullanarak pazar payını artırmayı hedefleyen firma, dünya genelinde paketlenmiş yiyecek ve içecek tüketimindeki artışa istinaden rotogravür baskı makinesi ile sektörde global pazarda kendine yer buluyor.

Hızlı kentleşme, rotogravür baskı makinesi pazarının büyümesini artırırken, Som Ambalaj, bu sayede yüksek görüntü kalitesi baskı ve daha az işçilik gibi avantajlara sahip makinelerin popülaritesini de kullanabilecek.

Günümüzde farkındalık sürekli dikkat çekiyor.  Marka imajı oluşan ürünlerin yüksek düzeyde reklamı yapılan firmaların ambalaj baskıları da giderek önem kazanıyor.

Karaman ve bölgesinde tek olan ve bu yatırım hizmetini kazandıran Som Ambalaj firmasında, makine parkurunu kuran Alman ekibi tarafından da montaj ve eğitim programları da yapıldı. Karaman OSB’de faaliyet gösteren Som Ambalaj firmasını bu yatırımlarından dolayı tebrik eder bol kazançlar dileriz.