SOYADI GİBİ "SAĞLAM" ADAY

14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için

Karaman’ın Damlapınar (Manyan) köyünde doğup büyüyen, İlk ve ortaöğretimini Karaman'da tamamladıktan sonra  Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Tarih Ana Bilim Dalı bölümünü bitirimiş. Memleketi Karaman'a gelerek burada Karaman merkeze bağlı Kızılyaka köyünde 2 yıl boyunca imamlık görevi yaptığı öğrenildi. Daha sonrasında Devletin başka kademelerinde memuriyet hayatına devam eden  Osman Sağlam yaklaşık 34 yıldır Ankara’nın merkezinde bürokratik görevini sürdürürken bir ayağı da hep Karaman’da oldu.

Osman Sağlam hemen hemen her ay Karaman halkıyla sohbet edip vatandaşın Ankara işlerinde kolayca yardımcı olması sevilmesine neden oldu.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı olan Osman Sağlam, milletvekili seçildiği taktirde, Karaman'ın eksik kalmış ve her konuda ihtiyacı olan yatırımı, geniş çevresi ve ikili ilişkileri ile en iyi şekilde değerlendireceği bir Milletvekili adayı olarak vatandaş tarafından görülmekte.

Karaman sevdalısı olan köylüleri tarafından Manyanlı Osman Sağlam olarak hitap edilen köylünün derdini bilen, esnafın talebini dinleyen, 34 yıldır her zaman her yerde Karamanlı'nın Ankara'da eli ayağı gözü kulağı olan Osman Sağlam teşkilatın ve Karamanlıların desteğinide arkasına almış durumda.

AK Parti'nin tabanıda Karamanlı vatandaşlarda Osman Sağlam ismine büyük önem verirken, Milletvekili Adayı Osman Sağlam'a  "Soyadı gibi Sağlam Aday" şeklinde hitap ediliyor.

karaman haber karaman haber defacto karaman haber - imaret karaman haber son dakika karaman haber 70