BELEDİYESPOR'DA AKŞEHİR MESAİSİ

Geçtiğimiz haftayı grupta BAY geçen Karaman Belediyespor, gafta sonu Akşehir deplasmanına konuk olacak.

BELEDİYESPOR’DA AKŞEHİR MESAİSİ

Geçtiğimiz haftayı grupta BAY geçen Karaman Belediyespor, gafta sonu Akşehir deplasmanına konuk olacak.
Ligde 1 maç eksiği bulunan ve 6 puanla zirvede tutunan Karaman Belediyespor Akşehir’i deplasmanda mağlup ederek avantajını korumayı planlıyor.
Hafta içi tesislere düzenli olarak antenmanlarına sürdüren Karaman Belediyespor’da futbolcular ve teknik kadro Akşehir maçına odaklandı.
Nasuh Aköz’ün talebeler ligde oynayacakları 3. Maçında da galip gelerek önümüzdeki haftaya daha moralli ve avantajlı girmeyi hedefliyor.
BAL LİGİNDE GÖRÜNÜM
Öte yandan Karaman Belediyespor geçtiğimi haftayı BAY kapatmasına rağmen Büyük Anadoluspor 3. Hafta sonunda 7 puanla liderliğe yükseldi.
Sarayönü Belediyespor’la Akşehirspor arasında Sarayönü’nden oynana Konya derbisi 2-2’ neticelenirken Karapınar Belediyespor Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a deplasmanda 2-1 yenildi. 
Ligde 3. hafta sonunda Konya takımları zirvenin uzağında kaldı. Konya temsilcileri geride kalan 3 haftada sergiledikleri performansla da zirve mücadelesi için çok ümit var bir görüntü sergilemedi. 
Ligde bu hafta Akşehirspor  sahasında Karaman Belediyespor’u, Karapınar Belediyespor DSİ Spor’u konuk edecek. Sarayönü Belediyespor 1926 Polatlı Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.