Bursaspor Galatasaray maçı başlıyor

Maç başlıyor. Spor Toto Süper Lig 29.haftasında Bursaspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Bursaspor Galatasaray maçı izleme yolları haberimizde bulunmakta.

Bein Sports 1 canlı yayın ile Bursaspor Galatasaray maçı izle. 1 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı saat 20:00’de başlayacak maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Ligde bulunduğu dördüncülük sırasını dahi tehlikeye atan Galatasaray bu maçta mutlak galibiyet hedefliyor.

Bein Sports 1 canlı yayın ile Bursaspor Galatasaray maçı izle. Spor Toto Süper Lig SSL 29.hafta maçında Galatasaray zorlu Bursaspor deplasmanına konuk olacak. Ligdeki kötü gidişini sürdüren Galatasaray’ın dördüncü sırası dahi tehlikeye girdi. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi iddiasını çok zora sokan sarı-kırmızılı ekip Bursaspor deplasmanında neler yapacak? Bursaspor ise bu sezon beklenen performansın çok uzağında bir görüntü çizdi.

GALATASARAY KÖTÜ GİDİŞİ SONLANDIRMAK İSTİYOR

Ligde dördüncü sırada yer alan Galatasaray oynadığı son 4 maçta yalnızca 1 galibiyet alabildi. Kaybettiği maçların hiçbirinde gol atamayan sarı-kırmızılı ekip üst sıralardan gittikçe kopmaya başladı. Ligde geçen hafta Fenerbahçe derbisini de son dakikada yediği golle kaybeden konuk ekipte teknik direktör Tudor’un geleceği de tartışılmaya başlandı.

Bursaspor Galatasaray maçı izle