ESNAF ODALARI BİRLİĞİNDEN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ ALİ OSMAN BEBEK'E HOŞ GELDİN ZİYARETİ.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu başkanı Bayram UYSAL, başkan vekili Cemal ÖZBAY ve genel sekreter H. İbrahim İNCEKARA 01.02.2018 Perşembe günü ilimize yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman BEBEK'i makamında ziyaret ettiler

Ali Osman BEBEK “Karaman’a gelmiş olmaktan çok memnunum. Karaman’da çok güzel spor tesisleri var. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, Esnaf Odalarımızın da spora ve sporcularımıza destek vermelerini bekliyoruz. Biz sizlere hezmet etmeye hazırız.”dedi.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Bayram UYSAL’da “Bizler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları olarak, sporu ve sporcuyu destekliyoruz. Uzun süre Esnaf Barış Spor ismiyle Türkiye 2. Basketbol Liginde bayan takımımız vardı. İlimizin ismini İstanbul’dan Samsun’a, Gaziantepe kadar Türkiye’nin her yerine duyurduk. Ama maddi imkansızlıklardan dolayı takımı dağıtmak zorunda kaldık. Yine de spora ve sporculara desteğimiz maddi imkanlarımız ölçüsünde devam edecektir. Biz sporu ve sporcuyu seviyoruz.”dedi.