Fenerbahçeli Futbolcuya Sakatlık Şoku

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Konyaspor mücadelesinde Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Jose Fernandao sakatlandı.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Konyaspor mücadelesinde Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Jose Fernandao sakatlandı.

Fernandao 3 Ay Sahalardan Uzak

Fenerbahçe Ülker stadyumunda Süper ligin 25. Haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşılaştı. Karşılaşmanın 33. Dakikasında ceza alanına yapılan ortada Konyaspor kalecisi Serkan kırıntılıyla kötü bir şekilde çarpışan Jose fernandao kolunun üzerine düştü ve sakatlandı. Pozisyonun ardından acı içinde yerde kalan yıldız futbolcuya ilk yardım ekibi müdahale etse de acil olarak hastaneye kaldırıldı. Maçta talihsiz bir şekilde sakatlanan fernandaonun yerine karşılaşmanın 36. dakikada Robin van persie oyuna girdi. Karşılaşmanın ardından Hastaneden yapılan açıklamada fernandao’nun omuz ve dirsek arasında kalan bölgede parçalı kırıklar tespit edildiği aktarıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyat alınan futbolcunun yaklaşık 3 ay boyunca yeşil sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Fenerbahçeli futbolcu böylece sezonu kapatmış oldu.

Tff’den Fenerbahçeye Geçmiş Olsun Mesajı

Bu arada TFF fernandao’nun yaşadığı sakatlığın ardından siteden geçmiş olsun mesajı yayınladı. Geçmiş olsun mesajında şu ifadelere yer verildi’’ Spor toto süper liginin 25. Haftasında Fenerbahçe-Atiker Konyaspor karşılaşmasın esnasında Fenerbahçeli futbolcu jose fernandao’nun yaşanılan pozisyonda kolunun kırık olduğunu büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Tedavisi devam eden Fernandaoya acil şifalar Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’’ Açıklamaları yer aldı.

Dick advocaat “Sezon sonunda ayrılıyorum”

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında maç hakkında konuşan Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat “Ben sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılacağım. Zaten yöneticiler de böyle bir karar alacaktı. Ben bu yönde karar aldım. Fenerbahçe’yle birlikte aynı zamanda teknik direktörlük kariyerimi de sonlandıracağım. Sorun bende değil. Fenerbahçe’de bende daha büyük sorunlar var.” Açıklamalarında bulundu. Kadronun yeterli olmadığını da kaydeden Dick Advocaat sezon başında kadronun dengeli olmadığını ve futbolcuların yeterince özveri göstermediklerini söyledi.

fenerbahçe futbolcuları