KARAMAN DERBİSİNİN KAZANANI BELLİ OLDU

Hafta sonu oynan maçta Kızıldeniz Süleymanhacı Gençlikspor....

11 Şubat Pazar günü saat 10:00’da oynan maçta galip gelen Kızıldeniz Süleymanhacı Gençlikspor Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
Maç  öncesi soyunma odasında konuşma yapan Kızıldeniz Süleymanhacı Spor futbolcusu İsa Boylu “ Biz şimdi çıkacağız sadece ayaklarımızla değil karakterimizle de oynayacağız, onurumuzla oynayacağız, gururumuzla oynayacağız. Bu gün buraya bizim için sevdiklerimi geldi, gelemeyenlerde oldu. Bu gün herkes bizden güzel haber bekliyor. Herkes sevdikleri için oynasın, onuru için oynasın. Özelliklede kimin eli kimin omzundaysa onun için oynasın” dedi. Hep bir ağızdan söz veren futbolcular sahaya çıktılar.

Pazar günü Yunuskent Sahasında oynanan maçı Kızıldeniz Süleymanhacı Spor 1 -0 alarak 34 puana yükseldi. En yakın rakibi olan 70 Larende Gençlikspor ise 31  puanda kalarak ikinci sırada yer aldı.

Maç Sonrası Sitemize açıklama yapan Kızıldeniz Süleymanhacı Spor Başkanı Mercik  KIZILDENİZ “ Başta futbolcularımı tebrik ediyorum. Sonra bizi yalnız bırakmayan seyircimize teşekkür ediyorum. Şampiyonluk sürecinde zorlu bir maçı daha geride bıraktık. Sezon başı şampiyon olmak için çıktığımız bu yola emin adımlarla devam ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımda alarak şampiyon tamamlayacağız.” Dedi.