Maçtan Çok O Maçın Hakemi Konuşuldu !

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda PSG ile Barcelona karşı karşıya geldi. Maçı Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetti.

PSG ile Barcelona UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşı karşıya geldi.  Barcelona, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 4-0 kaybettiği maçın rövanşına bu maç e çıkmış oldu. Karşılaşma Camp Nou’ da yapıldı.  Barselona’nın 6-0 kazanarak çeyrek finale çıktığı ve bütün dünyanın gözünün çevrildiği bu maçı Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetti. Maçta Deniz Aytekin taraflarından alınan kararlar ise com tartışıldı. Maç sonunda büyük bir üzüntü yaşayan PSG takımı teknik direktörü ise Türk asıllı hakem Aytekin'e büyük tepki gösterdi.

Barselona ve Paris Saint Germain'in karşı karşıya geldiği maçı Almanya Futbol Federasyonu’ ndan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetti. Aytekin tarafından maç için alınan kararlar ise maça damgasını vurdu. Maçın 3. Dakikasında topun çizgiyi geçip gelmediğine ise gol çizgisi teknolojisi karar verdi. Uruguaylı yıldızın kafa vuruşuyla PSG savunması topu kale içinden çıkardı fakat hakem gol kararı verdi.

Karşılaşmaya damgasını vuran bir diğer karar ise verilmeyen penaltı kararı oldu. İlk yarıda elle oynama itirazları bulunan takımlarda Barcelona tarafından 3 PSG tarafından ise 1 pozisyonda penaltı beklentisi bulunuyordu.  Fakat bu beklentiler karşılık bulamadı. Neymar tarafından yapılan vuruş sonrasında PSG savunması elle müdahale sonrasında hakem devam kararı aldı. Verilen kararlar büyük tartışmalara neden olurken,  mücadeleden 6-1'lik skor ile Barcelona galip olarak ayrıldı.

PSG Barcelona maçı