Spor TIR'ı İznik'te öğrencilerle buluştu

Bursa'nın spor alt yapısını güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi'nin spor TIR'ı İznik ilçesinde öğrencilerle buluştu.Büyükşehir Okul Sporları (BOSE) sayesinde her yıl binlerce çocuğu sporla buluşturan...

Bursa’nın spor alt yapısını güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin spor TIR’ı İznik ilçesinde öğrencilerle buluştu.

Büyükşehir Okul Sporları (BOSE) sayesinde her yıl binlerce çocuğu sporla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, spor TIR’ını İznik’e götürdü. Binlerce öğrencinin katıldığı spor şenliğinin kapanış töreninde İznik kaymakamı Ali Hamza Pehlivanİznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, BOSE kapsamında düzenlenen satranç ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim etti.

Başkanı Osman Sargın, Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılan bu faaliyetlerin sürekli hale geleceğini belirtirken, mayıs ayı içerisinde de öğrencileri buna benzer etkinlikler buluşturacaklarının sözünü verdi.

BOSE’nin bu yıl üçüncüsünün yapıldığının altını çizen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ise yapılan bu faaliyetin her yıl üstüne koyduğunu ve daha fazla öğrenciyi sporla buluşturmak istediklerini söyledi.