Taraftar Grubundan Sağduyulu Açıklama

Geçen hafta yaşanan gerginlik sonrasında Karamanoğulları Taraftar Grubundan açıklama yapıldı. İşte o açıklama

"Karamanoğulları Taraftar Grubu olarak ve birer Türk vatandaşı olarak, Türk Polisinin her zaman yanında olmuş ve destekçisi olmuşuzdur. Yapılan yanlışı tüm camiaya mal etmek ne bize ne de herhangi bir Türk vatandaşına yakışmamaktadır. Bizim tek amacımız Karaman Belediyespor'umuzu daha iyi destekleyebilme telaşıdır. Gerek Karamanoğulları tayfa grubu olarak gerek Karamanoğulları lise grubu olarak amacımız sadece Karaman Belediyespor’umuzun başarısıdır, başarısına fayda olmaktır. Bizlerde ne Polis düşmanlığı vardır ne de devletimize zarar verecek bir eylem. Sadece tüm duygularımızla takımımıza destek verme sevdasında, karda yağmurda atkısıyla, yazın kavurucu sıcağında atletimizle sesimizin yettiği kadarıyla takımımıza olan sevgimizi hissetirebilmektir. 
Amacımız hiçbir zaman takımımızı ve taraftarımızı zor duruma düşürmek değildir. Milliyetçiliğimizin ön planda olduğu bu günlerde sevgimizin fazlasıyla yansıtmak gerekiyorken böyle anılmak hem bizi hem de kulübümüzü üzmektedir.
Maçtan sonra stadyum dışarısında elini bile kaldırmadığı halde kafasından jop yiyen taraftarımız aşağıdaki resimde solda yer alan taraftarımız Sergen Birgül’dür. Elinde hiçbir alet olmadan, elleri bile kalkık değilken arkadan joplanan kardeşimiz Polis sevdalısı kardeşimizdir. Hatalı uygulanan şiddet her ne kadar bizi üzse de bizim Türk Polisi sevdamız asla sona ermeyecektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de Polislerimiz için dediği gibi “Polisler kanun adamıdır. Ona her zaman saygı göstermeli ve itaat etmelidir” sözünü benimseyen bizler tarafımızdan yapılan yanlışlar adına tüm Türk Polisinden ve Karaman halkından özür diliyor ve 3 Aralık’ta herkesi el ele Takımımızı desteklemeye davet ediyoruz." denildi.