SÜLEYMAN HAN; "KALAYCI SEÇİLİRSE TAKIMI BIRAKIRIM"

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, Yerel Yönetimin Tutumunu Eleştirdi ve İstifa Sinyali Verdi

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, düzenlediği basın toplantısında Karaman'ın yerel yönetiminin takıma desteğinin yetersiz olduğunu belirterek sert eleştirilerde bulundu. Han, özellikle "30 TL su parasını isteyen insanlar" olarak nitelendirdiği yerel yönetimin futbol kulübüne destek konusunda başarısız olduğunu dile getirdi.

Başkan Han, basın toplantısında dikkat çeken bir açıklamada bulunarak, eğer şu anki yerel yönetim seçimi kazanırsa kulüpteki görevini bırakacağını ve futbolu bırakacağını ifade etti. Bu kararın kişisel bir görüş olduğunu belirten Han, "Başka arkadaşlar, başka yönetim gelir. Futbolu bırakırım. Yönetim kararı değil ama benim şahsi fikrim. Futbolu bırakırım. Karaman'da futbolu bırakırım" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Han, geçmişte stadtan kovulurken ölüm tehdidi aldıklarını iddia etti ve bu konuda kamuoyunun bilgilendirildiğini belirtti. "Zaten stadın dışına çıkarken ölüm tehdidi aldık. Belki bunlar suç duyurusu bile olabilir. Bunları bütün kamuoyu biliyor. Videosu duruyor" diyerek olayı hatırlattı.

Başkan Han'ın bu açıklamaları, Karaman Futbol Kulübü'nde geleceğe dair belirsizliklerin artmasına neden olurken, yerel yönetimin tutumunun da kamuoyunda tartışılmasına yol açtı.

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber vefat edenler karaman haber - son dakika trafik kazası