Survivor Dans Yarışmasını Kazanan Belli Oldu! Rio Karnavalı'na Gidecek 12 Yarışmacı Açıklandı!

Survivor 2024 All Star'ın 31 Ocak tarihli 23. bölümünde düzenlenen dans yarışması sonucunda kazananlar belli oldu. Rio Karnavalı ödülü için yarışmacıların sahne aldığı bu özel etkinlikte renkli anlar yaşandı.

Yarışmada kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları, Rio Karnavalı'na gitmek için dans yarışmasında mücadele etti. Seyircilerin oylarıyla belirlenen kazananlar arasında Damla Can, Yağmur ve Özgür öne çıktı. Turabi'nin ilk turdaki performansı da büyük beğeni topladı. Finalde ise Kardeniz, Poyraz, Yağmur ve Sercan unutulmaz anlar yaşattı.

Survivor Dans Yarışmasının Sıralaması:

Damla Can
Yağmur
Özgür
Turabi
Furkan
Ogeday
Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, dans yarışmasının birincisi Damla Can oldu. Damla Can, Rio Karnavalı ödülünü kazanarak birincilik tacını taktı.

Rio Karnavalı'na Gidecek 12 Yarışmacı:
Gecenin birincisi Damla Can, en iyi performans sergileyen 6 yarışmacı ile birlikte Rio Karnavalı'na gitme hakkı elde etti. Kazanan yarışmacılar ise şu şekilde sıralandı:

Damla Can
Yağmur
Özgür
Turabi
Furkan
Ogeday
Hakan
Gizem
Sercan
Merve
Yiğit
Nefise
Berna
Survivor 2024 All Star yarışmasının bu özel bölümü, dans yarışması ve kazananlarının belirlenmesiyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Rio Karnavalı'na gidecek yarışmacılar, birbirinden renkli ve eğlenceli performanslarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor.

survivor survivor 2024 survivor yağmur survivor dans yarışması survivor aysu