SÜT BİRLİĞİ SEÇİMLERİNİ YİĞİT DORLA KAZANDI

KARAMAN Süt Üreticileri Birliği, bugün yapılan Olağan Kongre sonrasında yeni başkan ve yönetimini belirledi.

KARAMAN SÜT BİRLİĞİ’NE BİR “YİĞİT” GELDİ

KARAMAN Süt Üreticileri Birliği, bugün yapılan Olağan Kongre sonrasında yeni başkan ve yönetimini belirledi.

Düğün Park Sosyal tesislerinde düzenlenen Süt Birliği seçimlerinde Yiğit Dorla ve Süleyman Selim Akkuş üyelerin güvenini kazanma yolunda Başkanlık için yarıştı.

Karaman Tarım İl Müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı kongreye Karamanlı üreticiler ve hayvan yetiştiricileri de yoğun ilgi gösterdi. 

Oluşan divan başkanlığı ve okunan istiklal marşının ardından, Birliğin denetim ve faaliyet raporları kongrede delegelerle paylaşıldı. 

Her iki Başkan adaylarının da birliği ve beraberlik mesajı verdiği konuşmaların ardından delegeler seçime gitti. 

26 oy'un geçersiz sayıldığı seçimlerde 892 oy kullanıldı. Beyaz listede yer alan Başkan adaylarından Süleyman Selim Akkuş 332 oy alırken, Sarı liste ile seçime giren Yiğit Dorla 547 oy aldı. Alınan bu sonuçlarla Karaman Süt Birliği’nin yeni başkanı Yiğit Dorla oldu.

Başkan Dorla seçimlerin ardından tebrikleri kabul ederken, Yeni yönetim kurulu üyeleri ve delegelerle günün anısına birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirdi.

Başkan Dorla ilk açıklamasında, kendisine destek veren vermeyen tüm birlik üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek “Birliğimize, birliktelik, Süt’ümüze “marka” getirmek için yönetime talip olduğumuzu belirtmiştik. 

İnşallah bundan sonraki süreçle birlikte Karaman’da üreticilerimizin sesi ve gözü kulağı olarak Birliğimize vizyon ve kalite katacak çalışmalarımızl,  üyelerimizin her daim yanında olacak ve birliğimizin daha güçlü olma yolunda tüm sorunlarımızı birlikte aşacağız.”diyererek duygularını dile getirdi. 

E-karaman.com ailesi olarak Karaman Süt Birliği Başkanlığına seçilen Başkan Yiğit Dorla ve yönetimini tebrik eder, yeni görev ve faaliyetlerinde başarılar dileriz. 

KARAMAN SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ

YÖNETİM KURULU

YİĞİT DORLA
ABDULLAH DOĞAN
AHMET AYDOĞMUŞ
KENAN ÇAPAN
MEHMET KARAGÖZ
TURGUT ŞEN
ORHAN ÇALIŞKAN

DENETİM KURULU

HARUN SELEK
İSMAİL SELVİ
RAMAZAN YILMAZ

MERKEZ BİRLİK DELEGESİ

YİĞİT DORLA

 

 







süt birlik karaman seçim üretici kongre yiğit dorla