"TAMET'ten Sürpriz İndirim: Dana Kıyma 350 TL!"

Karaman'ın önde gelen Et ve Tavuk sektörü lideri TAMET Et, birbirinden lezzetli ürünleriyle sofralarınıza konuk olmaya devam ediyor.

Bu kez, size özel bir kampanya ile geliyoruz! Karaman ekonomisini düşünen TAMET Kasabı, en sevilen ürünlerinden biri olan Dana Kıyma için muhteşem bir indirim sunuyor.

Kampanya Detayları:

Dana Kıyma Sadece 350 TL! Siz değerli müşterilerimiz için özel olarak belirlenen kampanya kapsamında, TAMET Et ve Tavuk Dünyası'ndan taze, kaliteli Dana Kıyma sadece 350 TL! Sağlıklı ve lezzetli bir sofra için bu fırsatı kaçırmayın.

Kalite Adresiniz: TAMET Et ve Tavuk Dünyası Cumartesi pazarı girişinde bulunan mağazamızda, uzman kasaplarımızın titizlikle hazırladığı ürünlerimizi bulabilirsiniz. Hijyenik koşullarda üretim ve satış yaparak, sizlere en kaliteli ürünleri sunmaya devam ediyoruz.

İletişim Bilgileri: Size en yakın TAMET Et ve Tavuk Dünyası mağazamıza uğramak ve kaliteli ürünlerimizi keşfetmek için bize aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Cumartesi Pazarı Girişi
Tel: 0542 368 62 04

Bu özel kampanya, [22 Aralık 2023] tarihinden itibaren geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Unutmayın, TAMET Et ve Tavuk Dünyası, sizin için kaliteyi ve lezzeti bir araya getiriyor.





karaman haber karaman habercisi karaman haber kavga karaman haber ajansı karaman haber - son dakika