Tatlıçay'da Temizlik Çalışmaları Başladı

DSİ 52. Şube Müdürlüğü ve Çankırı Belediyesi iş birliğinde Tatlıçay temizleniyor. Şehrin ortasından geçen Tatlıçay içerisinde biriken atıklar, iş makineleri ve kamyonlar yardımı ile çaydan uzaklaştırılıyor.

Çankırı’nın Ankara-Kastamonu yolu paralelinde, geçiş güzergâhında bulunan ve şehrin vitrinini oluşturan Tatlıçay’da temizlik çalışmaları başladı. Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen moloz yığınları, zararlı otlar, plastik atıklar, kırılmış ve kurumuş dal parçaları sebebi ile zamanla dere yataklarında biriken yığınları temizlemek için Tatlıçay’da çalışma başlatan DSİ 52. Şube Müdürlüğü yetkilileri ve ekiplerine teşekkür etti.

Tatlıçay’da çalışma programı kapsamında belirlenen zamanlarda temizlik çalışmalarını yürüttüklerini belirten Esen, şehrin temizliğine katkı sağlayan diğer kurumların ve sosyal destek projeleri ile özel kuruluşların çalışmalarına destek verdiklerini söyleyerek “ Bu şehir hepimizin. Yaşadığımız şehrin nasıl göründüğü, içinde yaşayan insanların bilinç ve duyarlılığı hakkında bilgi vermektedir. Temiz ve yaşanabilir bir Çankırı için herkesle iş birliği halinde çalışmaya hazırız. Kadim şehrimize birlikte sahip çıkacağız.” dedi.

çankırı çankırı karatekin üniversitesi çankırı hava durumu çankırı haber çankırı deprem