TDP Genel Başkanı Sarıgül'den Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlere başsağlığı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Sarıgül mesajında, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından bölgeye hareket ettiğini belirten Sarıgül, "Vatandaşlarımızdan sakin olmalarını, resmi açıklamalar dışındaki bilgi ve haberlerle hareket etmemelerini rica ediyorum. Dayanışma içinde olalım. Bu felaketi en az hasarla atlatmak için dua edelim. Merkezi ve yerel yöneticilerden de sen ben kavgası yapmadan, siyaset yapmadan ortaklaşa çalışmalarını bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Önceliğin enkaz altında kalanları kurtarmak, yaralıları iyileştirmek ve bölgedeki halkı kış şartlarından koruyacak şekilde barınma ihtiyaçlarını gidermek olması gerektiğini vurgulayan Sarıgül, partilerinin devletin ve milletin hizmetinde olduğunu kaydetti.


AA