Alternatif Sahne'de alternatif eğlence

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Değirmenaltı Mahallesi Namık Kemal Üniversitesi girişi karşısında yer alan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi üniversiteli gençler için yeni uğrak yeri oldu. Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde oluşturulan Alternatif...

Süleymanpaşa Belediyesi’nin Değirmenaltı Mahallesi Namık Kemal Üniversitesi girişi karşısında yer alan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi üniversiteli gençler için yeni uğrak yeri oldu. Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde oluşturulan Alternatif Sahne, birbirinden ünlü müzisyen ve komedyenleri Süleymanpaşalılarla bir araya getirmesinin yanı sıra üniversiteli gençlerin kendi etkinliklerine de ev sahipliği yapmaya başladı.

Mart ayı sonuna kadar Salı ve Perşembe günleri başarılı performansları seyirciyle buluşturan Alternatif Sahne’de bu kez amatör sanatçılar boy gösterdi. Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu ‘Tiyatro Davar’ topluluğu, Baştan Sona Doğaçlama isimli interaktif doğaçlama gösterileri ile Alternatif Sahne’deydi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren gösteri, salonu dolduran öğrencilere keyifli bir gece yaşattı. Alternatif Sahne’de öğrencilerin ve amatör sanatçıların etkinliklerinin artarak devam edeceği öğrenilirken, gelecek etkinliklerle ilgili Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi yetkililerinden bilgi alınabileceği belirtildi.