"Düzensiz Göçle Mücadele 2. Koordinasyon Toplantısı" Gerçekleştirildi

İlkinin İlimizde düzenlendiği 'Düzensiz Göçle Mücadele' koordinasyon toplantısının ikincisi Edirne'de düzenlendi.

Vali Aziz Yıldırım, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ nun  Başkanlığında 22 Aralık 2018 Cumartesi günü Edirne’de gerçekleşen “Düzensiz Göçle Mücadele 2. Koordinasyon Toplantısı’na katıldı
 
Ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Edirne’ye gelen İçişleri Bakanınız Sayın Süleyman Soylu’ yu Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Vali Aziz Yıldırım, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Tugay Komutanları ve Kurum Amirleri karşıladılar.
 
İlk olarak Arda Bölüğünü ziyaret ederek brifing alan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, daha sonra “Düzensiz Göçle Mücadele 2. Koordinasyon Toplantısı’nda İl Valileri, Tugay Komutanları, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Kurum Müdürleri ile bir araya geldi.
 
Gerçekleşen toplantının ardından İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve beraberindekiler Edirne Göç İdaresini ziyaret etti ve buradaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
 
İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Vali Aziz Yıldırım. Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve beraberindekiler daha sonra Edirne Valiliğini ziyaret ettiler.