İl Milli Eğitim Müdürü öğrencilere misafir oldu

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas ile birlikte sabah kahvaltısında Ebru Nayim Fen Lisesi öğrencilerine misafir oldu.Saat 07.15' te sabah kahvaltısını okul öğrencileriyle...

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas ile birlikte sabah kahvaltısında Ebru Nayim Fen Lisesi öğrencilerine misafir oldu.

Saat 07.15’ te sabah kahvaltısını okul öğrencileriyle okul pansiyonunda birlikte yapan İl Müdür Ulusan, kahvaltıda masalarına oturduğu öğrencilerle sohbet etti. Çeşitli konularda sohbetin yapıldığı öğrencilere tavsiyede bulunulduğu bu ziyaretten memnun oldukları gözlenen öğrencilerden bu hafta sonu YGS sınavlarına girecek olan son sınıf öğrencilerine ayrıca başarı dileklerini ileten Ulusan, İl Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas ve okul yöneticileri, daha sonra okula geçerek öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle buluştular. İlk derse girmeden önce öğretmenlerle yapılan bu buluşmada, öğretmenler bu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Karşılıklı tanışma ve hasbihalden sonra öğretmenler derslerine girdiler.

Daha sonra Ebru Nayim Fen Lisesi Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri ile okul müdürünün odasında bir tanışma ziyareti gerçekleştirildi. Okul Aile Birliği yönetim kurulu başkanı ve üyeleriyle yapılan sohbette, özellikle eğitim paydaşları olan öğrenci aileleriyle işbirliğinin önemine vurgu yapıldı.

İl Müdürü Ulusan, güne erken başlayıp pansiyonda kalan öğrenciler, okul yönetimi, okulun öğretmenleri ve nihayet Okul Aile Birliği yapılan bu buluşmanın kendilerini de çok motive ettiğini, bu tür ziyaretleri önemsediğini ve her fırsatta bütün eğitim kurumlarıyla benzer buluşmalar yapacağını vurguladı.