KİTAP TOKAT PROJESİ KOMİSYONU TOPLANDI

'Eğitim Tokat' Projesi kapsamında gerçekleştirilen Kitap Tokat Proje Komisyonu Üst Kurulu toplantısı Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda proje kapsamında yapılacak çalışmalar değerlendirildi. 
 
Kitap Tokat Komisyonunda yer alan öğretmenler, Yazar Suat Turgut ve Tasarımcı Oğan Kandemir’in katıldığı toplantıda kitap içeriği ve tasarımları hakkında değerlendirmeler yapıldı.
 
Çocuklara özdeğerlerin kazandırılacağı, okumayı sevdirip, okumanın yaygınlaştırılacağı proje ile çocuklara farklı pencereler açılarak hayal dünyalarına dokunulacağı ifade edildi.
 
Vali Dr. Ozan Balcı, eğitimin önemli olduğunu ve çocuklarımızı çok sevdiğini ifade ederek, kitapların özel olarak hazırlanacağını belirtti. Vali Ozan Balcı,anaokul, ilkokul ve ortakulda okuyan öğrencilerin kitap okuma sevgisini kazanmaları, okumayı bir kültür ve yaşam felsefesi haline getirmeleri, geleceğin Türkiye’sinde yer almaları ve en önemlisi de hayallerinin gelişmesi için çalışmalar yapıldığını kaydetti. Vali Ozan Balcı, çocukların başarılı ve aileleriyle birlikte mutlu olmalarını önemsediğini ifade etti.
 
Proje ile Tokat’ta okuma kültürünün yaygınlaştırılacağını ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, projenin bir dip dalgası oluşturacağını söyledi.