VALİ DR. OZAN BALCI ALMUS İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Dr. Ozan Balcı, Almus ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçe Kaymakamlığını Ziyaret Ederek Brifing Aldı
Almus Kaymakamlığı ziyareti ile programına başlayan Vali Dr. Ozan Balcı, Kaymakamlık binası girişinde Kaymakam Hamza İnam, Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Dr. Ozan Balcı, protokol mensupları ile tek tek tokalaşarak, karşılama nezaketleri için teşekkür etti. Kaymakam Hamza İnam’ı makamında ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, ilçenin eğitim, sağlık, ekonomik, kültürel ve genel durumu ile ilgili brifing aldı.
 
Belediye Ziyareti
Daha sonra Almus Belediyesini ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı’yı Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan karşıladı. Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan’dan belediye çalışmaları, belediye personeli, belediyenin işlettiği kapalı yüzme havuzu, yaşlılar bakımevi, sahil yolu, altyapı ve üst yapı ile ilgili kısa bilgiler alan Vali Dr. Ozan Balcı, ilçede verilen hizmetler nedeniyle Başkan Arıkan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Esnaf Ziyareti
İlçede esnafları ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, esnafla bir süre sohbet ederek, bol kazanç temennisinde bulundu. Vali Ozan Balcı, ziyaretler sırasında karşılaştığı vatandaşlarımıza selam vererek hal hatır sordu.
 
Şehit Ailesi Ziyareti
Vali Dr. Ozan Balcı, şehit Adem Tar’ın ailesini ziyaret etti. 1996 yılında Hakkari kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Adem Tar’ın babası Hüseyin Tar’ı evinde ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, şehit babasının acısını paylaştı.
Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali Dr. Ozan Balcı, evlatlarını vatan için toprağa veren şehit ailelerini, şehitlerin birer emaneti bildiklerini dile getirerek "Devlet ve millet olarak şehitlerimize minnet ve şükran borçlu olduğumuz bilinciyle onların değerli ailelerini koruyup gözetmeye devam edeceğiz." dedi.
 
Tufantepe Ziyareti
Butik Otel ve Restaurant olarak geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Tokat Almus Tufantepe Recep Yazıcıoğlu Öğretmenevini ziyaret ederek yetkililerden bilgiler alan Vali Dr. Ozan Balcı, idareci ve çalışanlara teşekkür ederek işlerinde kolaylıklar diledi.