VALİ DR. OZAN BALCI DSİ'DEN BRİFİNG ALDI

Vali Dr. Ozan Balcı, Devlet Su İşleri 72. Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek Şube Müdürü Ali Çetinkaya'dan kurum çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

Vali Ozan Balcı, kurum girişinde Şube Müdürü Ali Çetinkaya ve kurum personeli tarafından karşılandı.
 
Şube Müdürü Ali Çetinkaya’dan; Tokat’ın yüzölçümü, yağış miktarı, toprak potansiyeli ve kullanımı, 2000-2017 yılları arasında yapılan yatırımlar, tamamlanan, devam eden ve planlanan barajlar ve göletler, bunların sulama alanları, sulama sistemleri vefaydalanan köyler;taşkın koruma tesisleri, taşkın korumada en iyi proje ödülü alan çalışmaları, göl-su projeleri, içme suyu sağlayacak yatırımı devam eden barajlar, arazi toplulaştırma projeleri ve çalışmaları, HES Projeleri, toplu makinalı çalışmaları ve sulama birlikleri ile ilgili çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.
 
Vali Dr. Ozan Balcı,Tokat tarımının gelişmesi için Devlet Su İşleri’nin yatırımlarını önemsediğini ifade ederek tarım arazilerinin sulanması ve arazi toplulaştırması çalışmaları ile Tokatlı çiftçilerimizin ekonomik gelirlerinin artacağını kaydetti. Vali Dr. Ozan Balcı, yapılan çalışmalar nedeniyle Devlet Su İşleri 72. Şube Müdürü Ali Çetinkaya’ya ve DSİ personeline teşekkür ederek, başarılar diledi.