VALİ DR. OZAN BALCI'DAN YENİ YIL ZİYARETLERİ

Vali Dr. Ozan Balcı, yeni yıl dolayısıyla ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerde Vali Ozan Balcı'ya Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gültekin Çakmak da eşlik etti.
Vali Ozan Balcı ve beraberindeki protokol ilk ziyaretini özel bir aileye yaptı.
 
VALİ DR. OZAN BALCI HASTANEDE YATAN HASTALAR VE ÇALIŞAN SAĞLIK PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ
Vali Dr. Ozan Balcı, yeni yılı görevinde başında geçiren doktor, sağlık personeli ve hastane acil servislerinde yatan hastaları ziyaret etti.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Devlet Hastanesi’nin acil yetişkin ve çocuk acil servislerini ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, hastane personeli ve hastalara karanfil vererek yeni yıllarını kutladı. Çocuklara oyuncak hediye etmeyi de ihmal etmeyen Vali Dr. Ozan Balcı, hastalara acil şifalar dilerken, doktor ve sağlık personellerinin anlamlı bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, kolaylıklar diledi.
 
VALİ DR. OZAN BALCI 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Vali Dr. Ozan Balcı, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Dr. Ozan Balcı ve beraberindeki heyete, 261 sağlık personeli, 28 istasyon ile hizmet verildiği ifade edilen bilgilendirmede 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezine gelen çağrılar, araç-personel durumu ve acil vakalara müdahaleler hakkında bilgiler verildi.
Burada çalışan sağlık personeline emeklerinden dolayı teşekkür ederek kolaylıklar dileyen Vali Dr. Ozan Balcı, yeni yıla görevi başında giren 112 çalışanlarının yeni yıllarını da kutladı. Vali Dr. Ozan Balcı, 112 Acill Sağlık Hizmetleri Merkezi çalışanlarına ikramlarda bulunarak, karanfil verdi.
 
VALİ DR. OZAN BALCI ÇOCUK EVLERİ SİTESİNDE KALAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ
Vali Dr. Ozan Balcı, çocuk evleri sitesini ziyaret ederek, çocuk evlerinde kalan 35 çocukla bir süre sohbet etti.
Yeni yıl ziyaretleri kapsamında çocuk evlerini ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, burada kalan çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarına çeşitli hediyeler veren Vali Dr. Ozan Balcı, planlı ve mücadeleci olanların daha başarılı olduğunu kaydetti. Vali Dr. Ozan Balcı,  “Siz ortaokul ve lisede hayatınızın en önemli dönemindesiniz. Geçmişe saplanmadan geleceğe ilişkin hayal kurmanız, kendinize inanmanız, güvenmeniz gerekiyor. Bu dönemi iyi atlatanlar çok başarılı oluyorlar hayatlarında. Düzenli, disiplinli çalışarak azimle yılmadan, yılgınlık göstermeden ortaokul lise döneminizi atlattınız mı güzel üniversiteler de okur meslek sahibi olursunuz. Ahlaklı, nitelikli, karakterli iyi insan olmak için biraz fazla çalışın, hayal kurun. Mutluluğunuz için umutlarınızı hayallerinizi diri tutun. Bu dönemi iyi değerlendirin.” tavsiyelerinde bulundu.
Vali Dr. Ozan Balcı, çocuk evlerinde kalan çocuklara çeşitli hediyeler vererek yeni yıllarını kutladı.
 
VALİ DR. OZAN BALCI’DAN ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİ
Vali Dr. Ozan Balcı, Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Şevki Toprak’ın eşi ve çocuklarını evinde ziyaret etti.
1999 yılında Erzurum’un Tekman ilçesinde görev yaptığı sırada karakol baskınında şehit olan Şevki Toprak’ın Tokat merkezde ikamet eden eşi Hamide Toprak’ı ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, şehit ailelerinin devlete ve millete emanet olduklarını belirterek, “Dertlerinizi dinlemek, sizlerin yanında olmak bizim görevimiz.” dedi.
Vali Dr. Ozan Balcı, şehit eşi Hamide Toprak’a çeşitli hediyeler vererek, yeni yılını kutladı.
 
VALİ DR. OZAN BALCI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Yeni yıl ziyaretleri kapsamında Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, bakıma muhtaç 133 kişinin bulunduğu Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde sevgi gösterilerine samimiyetle karşılık vererek, burada kalanların ve çalışan personelin yeni yıllarını kutladı. Vali Dr. Ozan Balcı, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hizmet veren personelin çok anlamlı ve hayırlı bir iş yaptıklarını belirterek, kendilerine teşekkür etti.
 
VALİ DR. OZAN BALCI HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ
Vali Dr. Ozan Balcı, Huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.
Huzurevi sakinlerine karanfil vererek yeni yıllarını kutlayan Vali Dr. Ozan Balcı, yaşlılarla bir süre sohbet etti. Kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını soran Vali Dr. Ozan Balcı, huzur evi sakinlerinden hayır duası aldı. Vali Ozan Balcı, yeni yılı görevi başında geçiren huzurevinde çalışan personele de teşekkür ederek, personelin yeni yılını kutladı.
 
VALİ DR. OZAN BALCI’DAN İTFAİYE ZİYARETİ
Vali Dr. Ozan Balcı, yeni yılı görevi başında geçiren meslek gurupları arasında yer alan itfaiye ekibini ziyaret etti.
Yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Vali Dr. Ozan Balcı, itfaiye erleri ile bir süre sohbet etti. İtfaiye erlerinin yaptıkları çalışmaların anlamlı ve değerli olduğunu kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, yeni yıllarını kutlayarak kazasız belasız işler diledi.
 
VALİ DR. OZAN BALCI ZABITA EKİPLERİNİ ZİYARET ETTİ
Vali Dr. Ozan Balcı, yeni yıl ziyaretleri kapsamında görevi başında olan zabıta ekiplerini ziyaret etti.
Zabıta  ekiplerinin yeni yıllarını kutlayan Vali Dr. Ozan Balcı, işlerinde kolaylıklar diledi.
 
VALİ DR. OZAN BALCI, EVDE EĞİTİM ALAN BERAT’I ZİYARET ETTİ
Vali  Dr. Ozan Balcı, hastalığı nedeniyle  evde eğitim alan Alparslan İlkokulu öğrencisi Muhammed Berat Sarı’yı evinde ziyaret etti.
“Tokat Evde Eğitim” Projesi kapsamında evinde eğitim alan 58 öğrenciden biri olan  6 yaşındaki Muhammed Berat Sarı’yı ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Eğitimin mekan tanımadığına dair inancın ve öğrenimin adına gösterdiğin sabır, gayret ve özveriden dolayı tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum. Bu vesile ile senin ve ailenin yeni yılını kutluyor, eğitim ve öğrenme yolculuğunda başarılar diliyorum” ifadelerinin yer aldığı tebrik belgesi verdi.
Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali’nin de katıldığı ziyarette Berat’a kitap, kırtasiye malzemesi, oyuncak ve Beşiktaş forması hediye edildi. Beşiktaş forması karşısında heyecanı ve sevinci gözlerinden okunan Berat’ın ailesi ile de sohbet eden Vali Dr. Ozan Balcı, devletin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, Berat ve ailesinin yeni yılını kutladı.
 
UYGULAMA NOKTALARINI ZİYARET ETTİ
Vali Ozan Balcı, Uzunburun mevkiinde bulunan uygulama noktasını, Sivas-Tokat karayolu Tokat girişi uygulama noktası ile Karşıyaka Karakol Merkezini  ziyaret ederek, görevi başında olan  polis ve jandarma ekipleriyle sohbet etti.
Güvenlik güçlerinin yeni yıllarını kutlayan Vali Dr. Ozan Balcı, "'Yaptığınız anlamlı bir görev. Soğukta milletin refahı, huzuru için yaptığınız görevi anlamlı ve önemli buluyorum. Emniyet ve Jandarma işbirliği içerisinde, gece gündüz, sıcak, soğuk, yağmur, çamur demeden fedakarca çalışmanızdan dolayı çok mutlu olduğumu ifade ediyorum. Allah kaza bela vermesin. Vatandaşımızın huzuru, refahı, mutluluğu ve esenliği için yapılan işleri önemsiyoruz. Sizlere desteğimiz de tam. Kolaylıklar diliyorum. Yeni yılınız da kutlu olsun." dedi. Vali Dr. Ozan Balcı, ziyaret ettiği güvenlik güçleri birimlerinde denetleme defterlerini imzaladı. Vali Dr. Ozan Balcı, ziyarete gittiği yerlerde tatlı ve çikolata ikramında bulundu.
 
BASIN MENSUPLARINA İKRAMDA BULUNDU
Vali Dr. Ozan Balcı, ziyaretlerin sonunda kendisinin programlarını takip ederek,  yeni yıla görevleri başında giren basın mensuplarını da unutmadı. Vali Dr. Ozan Balcı, basın mensuplarına teşekkür ederek,  tatlı ikram etti.