VALİ OZAN BALCI GÜNEŞ MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

Vali Dr. Ozan Balcı Güneş Medya Grubunu ziyaret etti.

Güneş Medya grubunu ziyarette Vali Balcı’yı Güneş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aktürk, Gazete Başyazarı Hüseyin Alpay,  Sorumlu Yazı işleri Müdürü Kenan Kayhan, muhabirler Metin Tulpar, Ercan Akgül, Elif Yıldırır, Fatih Olgun ve Mustafa Işık karşıladı.
 
Güneş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aktürk ve Başyazar Hüseyin Alpay ile bir süre sohbet eden Vali Balcı'ya Güneş medya grubu yayınları Güneş Gazetesi, Güneş TV ve bir dönem yayın hayatına devam eden Heeri Dergisi hakkında bilgiler verildi. 
 
Sohbette basının halk adına iş yaptığını belirten Vali Ozan Balcı basını önemsediğini ifade etti. Vali Ozan Balcı amacın birlik beraberlik içerisinde değer üretmek olduğunu vurgulayarak, Eğitim Tokat, Tokat Spor, Tokat Sosyal Destek ve tarım projeleri ile Tokat'taki öğrencilere, çocuklara, gençlere, garip gurabaya, dezavantajlı gruplara, çiftçilere dokunulucağını aktardı.
 
Vali Ozan Balcı, daha sonra gazetenin basıldığı matbaayı ve Güneş TV yayın merkezini gezerek bilgiler aldı.
 
Gösterdikleri nezaket nedeniye Güneş Medaya Grubu çalışanlarına teşekkür eden Vali Ozan Balcı, Güneş Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aktürk'e geçmiş olsun dileklerini de iletti. Vali Ozan Balcı, Güneş Medya Grubuna çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileyerek Güneş Medya Gurubundan ayrıldı.