VALİ OZAN BALCI HÜRSÖZ VE SESİMİZ GAZETELERİNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

Yeni yılın ilk gününde Vali Ozan Balcı, Tokat'ta yayın hayatına devam eden yerel gazetelere iade-i ziyarette bulundu.

Vali Dr. Ozan Balcı Hürsöz ve Sesimiz Gazeteleri yayın grubuna iade-i ziyarette bulundu.
Tokat’ın en eski yerel yayın kuruluşlarından olan Hürsöz ve Sesimiz Gazetelerini ziyaretinde Vali Ozan Balcı’yı gazete imtiyaz sahibi İlhan Uluözlü ve gazete personeli karşıladı.
 
Ziyarette Hürsöz ve Sesimiz Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Uluözlü, Hürsöz Gazetesi Köşe Yazarları Emekli Eğitimci Hayrettin Koyuncu, Emekli Gazeteci Ahmet Yılmaz, Hürsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bekir Binbaş ile muhabirler Halil İbrahim Yel ve Berrak Yaradanakul’da bulundu. Vali Ozan Balcı gazete imtiyaz sahibi İlhan Uluözlü, köşe yazarları ve çalışanları ile bir süre sohbet ederek, gazeteler ve çalışanları hakkında bilgiler aldı.
 
Toplum için önemli işlevleri yerine getiren gazetelerin ve çalışanların fedakarlıklarına değinen Vali Ozan Balcı, gazeteleri önemsediğini vurguladı. Tokat için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Tokat'ın tarımının, sanayisinin ve hayvancılığının güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, her kesim ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışılacağını kaydetti.
 
Konukseverlikleri nedeniyle gazete yönetici ve çalışanlarına teşekkür eden Vali Ozan Balcı, Hürsöz ve Sesimiz Gazetesi yayın ekibine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileyerek gazeteden ayrıldı.