TOPRAKÇILAR MAKİNA, BELGESEL KANALINA KONUK OLDU

Endüstri ve gıda makinaları konusunda elde ettiği tecrübe ve kalite anlayışı ile hizmet vermenin mutluluğunu yaşayan Karamanlı firma Toprakçılar Makine, bugün uluslar arası pazarda faaliyetlerini sürdürüyor.

Son yıllarda bulgur makinaları başta olmak üzere çeşitli ürün gruplarında makine imalatı yaparak ihracat pazarını artıran Toprakçılar Makine Sanayi Firması, Lübnan’da bir bulgur tesisinin fabrikalarını imal etti. Ortadoğu’da firmaları ele alan yabancı bir belgesel kanalına konuk olan Toprakçılar Makine Sanayi Kurucu Başkanı Hamza Toprakçı, sektör ve firma hakkında soruları yanıtladı. 
 “Şimdi insana değer vermenin, teknolojiyi izlemenin ve kullanmanın, teknolojiyi geliştirmek için araştırmalar yapmanın, insanlara daha müreffeh bir hayat sunmaya çalışmanın ne kadar önemli olduğunu daha çok anlıyoruz. “diyen Hamza Toprakçı, “Çalışanlarımızla uyum içerisinde, teknolojiyi mümkün olan en ileri düzeyde kullanarak ve müşteri memnuniyetini birinci öncelik olarak görmeye devam ediyoruz.”dedi.
AR-GE faaliyetleri ile birlikte sürekli gelişim ve toplam kalite felsefesini değişmez ilke edinen Toprakçılar Makina, globalleşen dünya düzeninde müşterilerine maksimum kaliteyi en uygun fiyatla sunmayı da devam ettiriyor.
 

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber son dakika trafik kazası karaman haber - imaret